Actualitate

Dodon îi abandonează pe socialiști și își închipuie în fruntea unui „front de salvare” a Republicii Moldova. „Kuliokarul” care a vândut țara noastră rușilor, spune că îi este „milă de țară”

Fostul președinte de țară și socialistul Igor Dodon, învinuit de procurori pentru trădare de patrie, corupere pasivă, îmbogățire ilicită, organizarea, dirijarea și acceptarea cu bună-știință a finanțării partidului politic de către un grup criminal organizat, infracțiuni pentru care acesta riscă până la 20 de ani de închisoare, se visează în fruntea unui ”front de salvare” a Republicii Moldova, scrie ZiarulNational.

Potrivit lui Dodon, partidul Socialiștilor (PSRM) nu este capabil să dea jos actula guvernare, ira din acest motiv este nevoie de o mobilizare generală.

„În ultima perioadă primesc foarte multe propuneri privind crearea de platforme, fronturi, mișcări, organizații care nu au tangență neapărat cu socialiștii. Eu sunt membru al PSRM și îmi susțin pe deplin colegii, dar cred că la ziua de astăzi niciun partid nu poate singur să înlăture această guvernare antipopulară.

Trebuie să unim oamenii din diferite partide, regiuni, categorii sociale – pe toți cei care doresc și sunt gata să salveze țara și viitorul poporului nostru” a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Socialistul afirmă că alături de el ar fi 75 la sută din populația Republicii Moldova.

„Cei care sunt nemulțumiți de actuala guvernare sunt majoritari acum. Sunt peste 75% de cetățeni nemulțumiți. Nu să ne unim pentru…Eu nu am ambiții politice să devin conducător. Eu am fost deja președinte, vicepreședinte, vicepremier, ministru…Mi-e milă de țară, iar din acest motiv trebuie să ne unim. Să fondăm un front de salvare a Moldovei și să stabilm un singur obiectiv – înlăturarea acestei puteri. Oamenii să decidă dacă la putere vor fi cei de dreapta sau de stânga. Mai rău ca pe vremea Maiei Sandu în Republica Moldova nu a fost niciodată și nu va fi. Orcine ar veni la guvernare va fi mult mai bun decât actuala guvernare, iar eu, grație experienței pe care o am, pot să te ajut” a mai declarat Dodon.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Dodoloaie mega-oaie kremlineza nu face nici cât un nasture de la sacoul Dnei Maia Sandu. Un sut penal zdravăn în fund ii trebuie nemernicului asta. Pușcărie pe viață! De fapt și de urgență.

  2. Asta taman este aceia ce am scris eu pe fbcu un an în urma că dodon pregătește grupări criminale făcute din gagauji, din nordul Moldovei și chear și dinprejurul Chișinăului și ac ei ese din tufisuri

  3. Bineinteles ca ii este mila, mai ales ca R. Moldova a intrat pe mana Britanicilor, care vor sa si o inarmeze si sa o si democratizeze, mai precis sa bage hotii si tradatorii la puscarie.
    Eu il cred – este jale mare, mai ales ca prietenii nostrii din rasarit se sforteaza sa intre in Moldova si nu pot din cauza ucrainienilor.

  4. Penalul visează la încă o Mărie cu aceeași pălărie! Ce se trage din comunist, tot draq sovietic rămâne. Mai întâi să-și ispășească păcatele ”cele de voie” strigătoare la cer, ca să-i mai iasă gărgăunii din cap, și apoi să învețe să respecte oamenii acestui pământ și istoria neamului nostru, nu a hoardelor năvălitoare. Gata cu răutatea și viclenia lui drăcească! In politică a zduhnit deja păcătosul. Cine mai are nevoie de epava asta mizerabilă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *