Moldova

Dorin Chirtoacă s-a „supărat” foc pe o glumă despre el și Anișoara Loghin. Liderul liberal cere ca postarea să fie ștearsă

Cei care sunteti de la Ponturi.md, nici in
gluma nu este corect sa spuneti asemenea prostii.

1. Anisoara este si ramane a fi extraordinara, exact asa cum am spus despre ea, pe 31 august 2015, in PMAN. Astazi, daca ar fi, as spune si as face la fel, chiar mai mult, as adauga ca asemenea persoane ca Anisoara, pe lumea asta, mai sunt sau pot fi, unitati.

2. Chiar daca suntem persoane publice ceea duce la o mai mare intruziune in viata privata, oricum aceasta ar trebui sa aiba loc pana la limita bunului simt, iar bunul simt este cel de care trebuie sa ne conducem. Or, insinuarea precum ca ea ar fi o materialista care viseaza la “banii de la nunta” este o fabulatie si o nesimtire. Cu totul alte lucruri sunt sau pot fi la mijloc.

3. Stergeti, va rog, aceasta postare, cereti-va scuze de la Anisoara si nu mai faceti asemenea lucruri in raport cu nimeni, nici macar ca luare peste picior. Daca am fi un stat functional, ar trebui sa fiti dati in judecata. Totul este insa pe dos aici. Noi nu ducem lipsa de mizerii, inclusiv la nivelul celor care ne conduc. Mai trist este insa ca in jurul lor sunt diferite latrine care le canta in struna.

https://www.facebook.com/ponturi.md/posts/985763675184289 

SURSA

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *