Politică

După ce a pierdut alegerile, Dodon e pe cale să piardă și dreptul de a se afla în R. Moldova

Nimeni nu poate rezista veșnic la putere, o știu toți, mai puțin politicienii care s-au îndrăgostit atât de tare de fotoliile lor încât nu mai percep adecvat realitatea.

Deciziile luate de alianța PSRM, ȘOR și ex-PDM demonstrează că Igor Dodon nu a înțeles de ce a pierdut alegerile. Nicio decizie din cele luate de Parlament nu are ca obiectiv bunăstarea cetățenilor. Niciuna! Toate au un singur țel – să-l facă pe înfrântul Igor Dodon să se simtă mai confortabil în calitatea de vlogger/șomer/coordonator al R. Moldova.

Îi amintim lui Igor Dodon că alegerile Parlamentare la termen sunt în februarie 2023, mai sunt doar 2 ani și un pic, iar el, Țîrdea, Furculiță și Batrîncea vor trebui să explice oamenilor de ce au decis să guverneze alături de deputații lui Șor și Plahotniuc. Așa cum a pierdut alegerile din acest an, exact așa va pierde și alegerile viitoare parlamentare. Unica lui șansă să nu piardă dreptul de a locui în R. Moldova a fost ratată. Societatea nu va tolera putinizarea R. Moldova, unde o gașcă de criminali face ce le trece prin cap, cetățenii nu mai sunt o turmă s-o mâni cum vrei.

Dictatorii mici sau mari, nu înțeleg un lucru simplu – toată această putere pe care ei o acumulează, mai devreme sau mai târziu se întoarce împotriva lor. Nimeni nu a scăpat de acest revers al medaliei. Dodon, dacă nu crede, îi poate întreba chiar pe Șor sau Plahotniuc.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *