CSI / RusiaRăzboiUcraina

„Eliberați din închisori, creați batalioane penale”. Profețiile extremistului Vladimir Jirinovski privind războiul din Ucraina

În urmă cu exact un an, pe 6 aprilie, rușii și-au luat rămas bun de la politicianul extremist, fondatorul Partidului Liberal Democrat, Vladimir Jirinovski.

Cu toate acestea, interesul pentru politica sa în acest timp nu numai că nu a dispărut, ci chiar a crescut, scrie publicația Fontanka.

Pe Internet, mulți utilizatori l-au numit pe Jirinovski profet. Creatorul Partidului Liberal Democrat nu numai că și-a prevăzut propria înmormântare – cu o slujbă de pomenire în Sala Coloanelor, onoruri militare și medalii așezate pe perne de catifea, dar a precizat aproape exact data începerii ostilităților în Ucraina, cu două luni înainte.

„Eliberați din închisori, creați batalioane penale”, îndemna politicianul rus, fără a ști că acest lucra va fi pus în practică de Evgheni Prigojin, prin grupul său de mercenari Wagner, ce luptă îndârjit în Ucraina. Recrutarea deținuților din penitenciarele rusești pentru a fi trimiși pe front a fost interzisă, de curând, la ordinul Kremlinului.

Alte profeții ale politicianului care s-au adeverit includ: izbucnirea revoltelor din Ucraina (cunoscute ca Euromaidan), soarta Crimeei care a fost ocupată de ruși în 2014, uciderea lui Boris Nemțov – un politician liberal, fost ministru în timpul președinției lui Boris Elțîn și rival politic al lui Vladimir Putin și chiar recrutarea de voluntari dintre prizonierii ruși.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *