Actualitate

EpaMedia modernizează stațiile de așteptare a transportului public. 75% dintre lucrările programate – executate

În luna septembrie a anului 2020, în municipiul Chișinău, a început renovarea stațiilor de așteptare cu ajutorul investițiilor companiei EpaMedia SRL. Până în prezent, EpaMedia a renovat și amenajat mai mult de 230 de stații de așteptare. Valoarea totală a investițiilor depășește 1,8 milioane de euro.

Până la data de 21.02.2022 au fost executate peste 75% din lucrările asumate, iar procentul de îndeplinire al planului depășește 100%. Lucrările planificate urmează a fi finalizate până în ianuarie 2023

Săptămânal, în mediu, sunt modernizate câte cinci stații de așteptare. De exemplu, doar în săptămâna 21 – 27 februarie urmează a fi executate lucrări de modernizare a nouă stații de așteptare a transportului public.

Ce presupune amenajarea și modernizarea stațiilor de așteptare a transportului public:

Instalarea stațiilor noi;

– Asigurarea iluminatului, transformându-le în insule de siguranță pe perioada nocturnă;

Amenajarea stațiilor cu panouri informative utile pasagerilor transportului public.

Compania EpaMedia, de asemenea, și-a asumat responsabilitate pentru întreținerea pavilioanelor. Procesul de curățare, spălare și întreținere zilnică, din păcate, devine mult mai anevoios atunci când sunt prezente acte de vandalism. În această ordine de idei, compania vine cu rugămintea repetată de păstrare a investițiilor realizate și denunțare a vandalizatorilor.

Asumare socială:

Obiectivul companiei EpaMedia este de a veni cu proiecte sociale și a transpune în viață dorințele locuitorilor municipiului Chișinău, astfel ca transportul public să capete o nouă percepție de viziune și de confort.

EpaMedia este ferm bazată pe principiile responsabilității sociale, activității transparente în afaceri și respectării obligațiilor fiscale.

P.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *