Actualitate

Eșanu, după ce Diacov a fost citat la PG: „Prioritatea organelor de drept este urmărirea celor care critică această guvernare”

„Și în acest scop se alocă resurse considerabile, care permit identificarea chiar și a faptelor comise cu mulți, mulți ani în urmă. Cel mai trist este că, foarte probabil, mulți dintre ei nici nu conștientizează acest lucru sau îl consideră firesc. După cum și o parte importantă dintre cei aflați la guvernare nu conștientizează că prin declarațiile și pozițiile exprimate stimulează aceste practici”, a scris Eșanu, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Vă amintim că Ivan Diacov, a fost citat la Procuratură pentru a fi recunoscut și audiat în calitate de bănuit într-un dosar penal pentru exces de putere și abuz în serviciu.

„Se lasă impresia că procurorii noștri au verde la tot ce se mișcă împotriva „sensului”, a celor care își permit să critice justiția lui Litvinenco. Da, eu am criticat deciziile greșite si abuzive ale procurorilor adoptate pe cazurile menționate mai sus și nu numai. Oare să fie poziția mea profesională (civică) pretext pentru a mă intimida și a mă persecuta?”, a scris Diacov pe pagina sa de Facebook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *