Actualitate

„Expertul” pro-guvernare Valeriu Pașa crede că se exagerează cu problemele existente. De vină e alianța Plahotniuc-Platon-Șor

„Există o exagerare în spaţiul public şi în spaţiul mediatic din Republica Moldova a problemelor existente şi a greşelilor. Propaganda este fără precedent, chiar mai puternică decât înaintea alegerilor”, a declarat așa-numitul „expert” Valeriu Paşa, cunoscut pentru viziunile sale pro-guvernare.

Potrivit lui, actorii care investesc în această propagandă sunt mult mai mulţi decât cei de dinainte de alegeri, unde, a menţionat acesta, au fost în special partide şi Rusia, prin diferiţi actori afiliaţi.

„Acum s-au alăturat grupările cleptocratice, oligarhice. Vedem media care lucrează nu atât pentru intereseul PSRM, cât pentru interesul lui Veaceslav Platon. Există această alianţă între oameni foarte puternici, care, altădată, erau gata să îşi ia gâtul – Plahotniuc cu Platon, sau Platon cu Şor, de exemplu”, a precizat expertul fără să ofere niciun exemplu concret sau vreo dovadă palpabilă.

Acesta a declarat că pot exista înţelegeri mutuale între cei menţionaţi..

„Cert este că există acest efort comun şi orice fleac este exagerat. Există şi alţi actori, partide politice care, oficial, se poziţionează pe dreapta dar care, de fapt, foarte fidel, execută agenda comună a Kremlinului şi a oligarhilor din Republica Moldova”, a spus „expertul”.

Alexandru Slusari: Valeriu Pașa este un mercenar erijat în analist politic
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *