ActualitateSănătate

Explozia de la Dedeman Botoşani. Cei doi pacienţi internaţi la Floreasca sunt în stare gravă, însă unul a fost detubat

Cei doi pacienţi internaţi la Spitalul Floreasca în urma exploziei de la magazinul Dedeman din Botoşani sunt în continuare în stare gravă, însă unul a fost detubat, anunţă, marţi, Ministerul Sănătăţii.

Doi dintre răniţii internaţi la Iaşi au evoluţie favorabilă, în timp ce al treilea este intubat, cu prognostic incert. Evoluţia celor doi pacienţi internaţi la Botoşani este favorabilă, iar unul va fi externat marţi. Potrivit informaţiilor transmise, marţi, de Ministerul Sănătăţii, dintre cei trei pacienţi de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ”Sfântul Spiridon” din Iaşi, doi sunt stabili, cu evoluţie favorabilă, iar al treilea este intubat, cu prognostic incert. Evoluții favorabile în cazul unora dintre pacienți Cei doi pacienţi internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca) sunt în continuare în stare gravă. Unul dintre pacienţi a fost detubat.

Cei doi pacienţi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Mavromati” Botoşani au stare generală bună, iar evoluţia este favorabilă. Unul dintre ei va fi externat în cursul zilei de marţi. În urma exploziei de la magazinul Dedeman din Botoşani, au fost 15 victime, opt pacienţi fiind externaţi din Spitalul Judeţean de Urgenţă “Mavromati” Botoşani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Stirea este de acum cateva zile.
    Fa-te Timpul ca lucrezi si tu ceva ! NUmai “stiri” medicale, rasuflate, abureli. Ziarul acesta a decazut rau de tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *