Ultima oră

Filat – karatist?

„Am plăcerea să o ofer pentru buna organizare a Campionatului European de tineret”, a declarat oficialul la ceremonia de inaugurare.

”Îmi dau perfect seama că pentru a te învrednici de această centură trebuie să munceşti foarte-foarte mult şi că ea este mai mult un gest de preţuire pentru eforturile depuse la organizarea acestui campionat. Astăzi este o zi importantă pentru noi. Faptul că ne-a fost acordat dreptul să organizăm un Campionat European este o recunoaştere în plus pentru noi pe arena europeană, este încă o realizare în acest context. Doresc mult ca la acest turneu să domine mereu spiritul de fair-play”, a spus Vlad Filat.

Ministrul în exerciţiu al Tineretului şi Sportului, Octavian Ţîcu, a rostit mesajul de felicitare în engleză. „Am reuşit să organizăm desfăşurarea campionatului într-un timp record în corespundere cu toate exigenţele înaintate. Deci, putem, sîntem capabili să facem multe lucruri bune”, a spus el.

Preşedintele Comitetului Naţional Olimpic, Nicolae Juravschi, a notat că turneul este o realizare. „Sîntem mîndri că desfăşurăm la Chişinău, în premieră, un Campionat European la o probă olimpică”, a subliniat el.

Campionatul a reunit 320 de sportivi din 42 de ţări. Acesta se va încheia pe 21 aprilie, notează MOLDPRES.

Moldpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *