Internațional

Florin Călinescu: Austria e oficină rusească

După ce fostul Ambasador al SUA în România Adrian Zuckerman a acuzat că Austria face jocurile Rusiei privind blocarea intrării României în Schengen, actorul Florin Călinescu dă o replică acidă în același scandal, acuzând că Austria ar face de fapt jocurile Rusiei.

Pe mine nu m-a oprit nimeni să călătoresc, spune Călinescu: „Pentru mine, chestiunea asta nu contează, pentru că pe mine nu m-a oprit nimeni, de aici până la Paris și înapoi. Dar este o bătaie de joc vizavi de această țară … ifosele țării ăleia de pensionari (Austria, n.r.) … Și e evident că este mâna Moscovei acolo, pentru că Austria nu a încetat să fie o oficină rusească pe față”, a punctat Călinescu, inivitat la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, la Antena 3 CNN.

Călinescu spune că nici vizita ministrului austriac de Interne nu e relevantă: „Astea sunt încercări, pentru proști, ale ăstora de la putere, să zică: ‘Bă, l-am chemat aici’. Dar ăla, cum s-a dat jos din avion, a zis: ‘Bă, mâncăm ceva și după aia plec! Să nu credeți că, gata, m-am răzgândit’. Nu.”, a comentat Florin Călinescu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *