Actualitate

FOTO/ Bani falși de peste 19.000 de euro, ridicați din locuința unui bălțean

Astfel, procurorii au identificat și reținut două persoane, care în februarie 2021, aflându-se pe teritoriul municipiului Bălți, au pus în circulație două bancnote false cu nominalul de 100 dolari SUA.

Ținând cont de probatoriul administrat, cauzele penale în privința celor două persoane învinuite în săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a semnelor bănești false (art.236 din Codul penal), au fost expediate în instanța de judecată pentru examinare în fond.

Concomitent, procurorii în comun cu ofițerii de poliție, continuând investigațiile în vederea stabilirii persoanelor care au transmis bancnotele false celor două persoane vizate supra, au mai identificat și o altă persoană implicată în schema infracțională.

Prin urmare, pe parcursul zilei de ieri 29 decembrie 2021, în rezultatul perchezițiilor efectuate la domiciliul acestui figurant, au fost depistate 381 bancnote cu nominalul de 50 euro, suspecte a fi false, în sumă totală de 19 050 euro.

Investigațiile pe acest caz sunt în plină desfășurare, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor cazului și identificării tuturor persoanelor implicate în schema infracțională.

Despre rezultatul investigațiilor efectuate și soluțiile emise pe caz, procurorii vor reveni ulterior cu detalii suplimentare.


Sursa: echipa.md


Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *