(FOTO) CELUI MAI MARE PORC din România I-A VENIT TIMPUL
Porcul Şoni, de peste 350 de kilograme, a crescut până mai ieri la ferma din comuna bihoreană Mihai Bravu, situată la 20 de kilometri de Oradea. Îngrijitorul de la fermă spune că porcul a ajuns atât de mare pentru că mânca mai toată ziua. Deşi s-a ataşat de animal, îngrijitorul ştia că zilele porcului sunt numărate.
"Ca la om, îi vine vremea. Începutul trebuie să aibă şi sfârşit, ca orice treabă", a spus îngrijitorul. După ce Şoni a fost tăiat şi pârlit, carnea lui a ajuns pe mâna bucătăreselor.
"Suncile si slanina punem cu sare, restul pregatim. Din ficat, din cap si din plamani facem caltabos. Carnatiul … este care pune si sunca sau numai din maruntaie. Toba din cap facem, cu usturoi, cu piper si cu boia", a spus bucătăreasa
O bună parte din carnea celui mai mare porc din România va ajunge, în ajun de Crăciun, la familiile nevoiaşe din Oradea.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!