Actualitate

FOTO/ Distrugeri în estul Ucrainei! Localnicii sunt prinși sub tirul armelor și privesc neputencioși la pagubele suferite

Pe lângă bombardamentele înregistrate joi, de armata ucraineană, vineri au fost raportate alte 33, până la ora 11.00. Multe dintre acestea au fost executate cu arme interzise de Acordurile de la Minsk, mai arată forțele ucrainene, precizând că soldații ucraineni au deschis și ei focul ca răspuns separatiștilor. 

De asemenea, Ucraina respinge acuzațiile că a bombardat așezările din zonă. Azi dimineaţă erau în curs noi bombardamente în apropiere de Staniţia Lugansk, oraş din estul Ucrainei aflat sub controlul forţelor guvernamentale, potrivit AFP, preluată de Agerpres cu referire la realitatea.md.

Amintim că, în dimineața zilei de 17 februarie, situația a escaladat în regiunea Lugansk. Potrivit UNIAN, militarii folosesc artilerie grea. Invadatorii au bombardat și în direcția Mariopol. În paralel, pe rețelele de socializare, propagandiștii răspândesc falsuri și acuză forțele armate ale Ucrainei de bombardamente.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *