Actualitate

FOTO/ Facturile enorme pentru gaz îi NEMULȚUMESC pe cetățenii RM: ”Mulțumim pentru o viață mai bună”

Pe Facebook apar tot mai multe poze cu facturile pe care le primesc cetățenii, iar în urma comentariilor, ironic, aceștia mulțumesc Guvernului PAS pentru ajutor, transmite sinteza.org.

”Iaca văd și eu ajutorul Guvernului pentru 2 luni”, scrie Aida Cotruța pe pagina sa de Facebook.

”Mulțumim pentru o viață mai bună”, scrie un alt cetățean.

Mai în glumă dar mai în serios, prin comentarii se găsește și ironie. Un moldovean care primise o factură de 6000 de lei, și-a postat mesajul, iar altul i-ar fi răspuns că un pic ”l-a întrecut”, primind o factură de aproximativ 6400 de lei.

Vă amintim că Andrei Spînu a comunicat în cadrul unei emisiuni de la N4, că din data de 11 ianuarie că există posibilitate de a fi majorate facturile la gaz pentru consumatorii casnici până la 14,70 lei, iar compensații nu vor mai primi toate categoriile de cetățeni.

Contractul dintre MoldovaGaz și Gazprom nu a fost făcut public nici până în ziua de astăzi, autoritățile invocând faptul că există confidențialitatea contractului din partea Rusiei.

Ținem să menționăm că PAS a ieșit la proteste când gazul natural costa 4,20 lei, cerând un tarif mai mic și învinuind autoritățile de așa preț ”mare”. Acum însă, aceștia dau vina pe contextul internațional. 

Ștefan Gligor, vocea din spatele PAS, l-a acuzat pe Andrei Spînu de incompetență și a comunicat că acesta nu avea dreptul să meargă la negocieri, din lipsă de experiență. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *