Social

FOTO. Trei cetățeni străini, sosiți în Republica Moldova din Armenia, Turcia și Cipru, prinși cu acte false pe Aeroportul Chișinău

Polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău au refuzat intrarea în Republica Moldova pentru trei cetățeni străini, asupra cărora au fost depistate patru documente falsificate. Străinii au fost pasageri ai curselor ce au sosit la Chișinău din Armenia, Turcia și Cipru, pe parcursul zilelor de weekend al săptămânii trecute.

La cetățeanul Armeniei a fost depistat în bagaj un permis de conducere fantezist (nerecunoscut de niciun stat), transmite Echipa.md.

Ceilalți doi străini sunt din Pakistan și în cadrul controlului suplimentar s-au descoperit două permise de ședere (ucrainean/cipriot) și o carte de identitate pakistaneză, toate cu semne vădite de falsificare. Ba mai mult, conform schimbului de informații și cooperării excelente la linia de control cu ofițerii FRONTEX, s-a aflat că unul din pakistanezi ar fi înaintat o cerere de azil în Cipru, însă a fost respinsă, fapt ce confirma falsul depistat în acte.

Documentele falsificate au fost ridicate și transmise spre expertiză.

Cercetările pe fapte continuă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *