Actualitate

FOTO/VIDEO /// 2017 – Dodon îi promite lui Putin că PSRM va cere anularea Acordului de Asociere RM-UE / 2019 -Dodon: Acordurile cu UE vor rămâne în vigoare și vor fi realizate

Declaraţiile au fost făcute în cadrul conferinţei de presă susţinute la Moscova împreună cu Vladimir Putin.

„Am menţionat şi anterior că sunt împotriva semnării acestui Acord. Consider că acesta nu a oferit niciun efect pozitiv Republicii Moldova. Dacă la următoarele alegeri PSRM va obţine majoritatea în Parlament, voi anula acest Acord”, a declarat Dodon în 2017 conform jurnal.md

 

Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere ieri (24 iunie 2019) cu delegația deputaților europeni, condusă de vicepreședintele Parlamentului European, Heidi Hautala, la care a fost prezent și Ambasadorul UE în R.Moldova, Peter Michalko.

Astfel, Igor Dodon susține că a mulțumit, în cadrul întâlnirii, partenerilor europeni pentru recunoașterea noii guvernări legitime din Republica Moldova, pentru susținerea în realizarea acordurilor semnate și a implementării reformelor, precum și pentru „asistența financiară fără precedent acordată R.Moldova.

„I-am asigurat pe reprezentanții Parlamentului European de faptul că Administrația Președintelui, în strînsă colaborare cu Guvernul și majoritatea parlamentară vor respecta angajamentele ce țin de acordurile semnate cu partenerii occidentali și, în primul rînd, cu Uniunea Europeană. Am menționat că aceste acorduri vor rămâne în vigoare și vor fi realizate”, a menționat Igor Dodon într-un comunicat.


Iată doar cîteva din titlurile afișate care vorbesc de la sine:

Igor Dodon: "
După semnarea Acordului de asociere cu UE, economia Moldovei se va prăbuși" (26 iunie 2014);

Igor Dodon este pentru anularea Acordului de Asociere cu UE (22 iulie 2014);

Semnarea Acordului de Asociere a RM cu UE a fost o mare greșeală (28 septembrie 2015);
Dodon: Prin semnarea Acordului de Asociere cu UE, Moldova a săvîrșit un act de sinucidere (7 iulie 2016).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *