Politică

Funcționar demis de Comisie disciplinară, restabilit în funcție de instanța de judecată. Gavrilița: Nu avem mare când de manevră

Igor Vîlcu a fost restabilit în funcția de șef adjunct al ANSA de instanța de judecată, a anunțat secretarul general al Guvernului, Igor Talmazan, în cadrul ședinței de miercuri a Executivului.

Oficialul a punctat că decizia este executorie și nu există „câmp de manevră”. La rândul său, prim-ministra Natalia Gavrilița a vorbit despre bănuieli în privința lui Vîlcu, fără a menționa despre ce este vorba, scrie Realitatea.md.

„Facem demersurile in instanțele de apel și să ne asigurăm că nu revin anumite practici. Nu avem mare când de manevră, dar sunt sigură că avem și argumente ca să continuăm să discutăm pe caz”, a declarat Gavrilița.

Astfel, în cadrul întrunirii cabinetului de miniștri au fost anunțate mai multe remanieri. De la Ministerul Justiției a plecat o secretară de stat, iar doi ambasadori au fost numiți prin cumul: cel din Azerbaidjan – în Georgia, iar cel din Grecia – în Cipru.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *