Film

Future Shorts revine pe marele ecran

„Șapte filme scurte adunate din toată lumea și aclamate la cele mai prestigioase festivaluri, vin să fascineze, să bulverseze, să pună pe gânduri sau să încânte publicul moldovean. Selecția de iarnă este un amalgam de genuri și stiluri, toate la fel de bine realizate, principiu care stă la baza Future Shorts și care îi face pe cei mai mari autori să tindă spre atașarea emblemei FS filmelor sale”, relatează organizatori de la ALTFilm.

Cele două ediții de sezon din 2012 au avut un mare succes în rândul cinefililor astfel încât biletele s-au epuizat cu câteva zile înainte de proiecții. Selecția de iarnă Future Shorts a adunat deja peste 40,000 de spectatori din 290 de orașe și 90 de țări, cifră la care participă și Moldova.

Future Shorts este cel mai mare Festival de scurt metraj din lume și promovează filmele creative și autorii acestora, iar selecția este realizată de către reprezentanții Future Shrorts în festivaluri ca Sundance, Cannes, Berlin, Locarno, etc.

Surpriza ediției de iarnă va fi proiecția filmului „11:30”, în regia lui Nicu Negară, un scurt metraj social cu un mesaj viabil și puternic pentru societatea contemporană.

Filmele sunt proiectate în original, cu subtitrări în limba română. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *