Politică

George Simion (AUR) despre beneficiile parlamentarilor: În plină criză, un demnitar ajunge la 10 000 euro/ lună

George Simion preferă să meargă la birou cu metroul. Ceilalți demnitari nu se pot lipsi de mașina de serviciu. În plus, în plină criză sanitară și economică, aceștia se bucură de o serie de beneficii care depășesc de departe salariul unui europarlamentar – 10 000 euro/lună.

„Chiar vreau să fac niște clipuri video și să arăt românilor ce beneficii au niște parlamentari. Mie mi se par un pic exagerate și cred că pot fi reduse. Mai ales în perioada asta de criză de pandemie, privilegiile astea de care se ocupă unii demnitari, nu doar parlamentari, pot fi reduse. Și cred că cel mai bun exemplu e propriul exemplu”, a declarat George Simion la Antena 3, în contextul în care deputatul AUR a luat decizia de a-și dona 90% din salariu pentru cauze sociale.

„Un parlamentar are salariu undeva la 13.000-14.000 de lei. Nu e un lucru rău dar lumea trebuie să știe. Avem o suma forfetară de 28.000 de lei la dispoziția noastră, jumate pur și simplu semnezi pentru ea. Bani de chirie, 1000 de euro. Calculezi și depășești 10.000 de euro, depășești suma alocată pentru un europarlamentar”, a subliniat George Simion.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *