Actualitate

Gigi Becali dă lovitura în pandemie: ce avere are acum patronul de la FCSB și cum arată topul celor mai bogați români

Gigi Becali (62 de ani) visează de ani buni să vândă un jucător de la FCSB pe zeci de milioane de euro, în timp ce echipa pe care o conduce a ratat toate țintele în perioada de mercato și caută un titlu în Liga 1 din 2015 încoace.

FCSB nu a mai ajuns nici în grupele europene în ultimele sezoane, așa că visul lui Becali de a scoate sume uriașe din fotbal încă așteaptă. În schimb, omul de afaceri și-a rotunjit averea în ultimul an cu investiții în zona imobiliară și în domeniul construcțiilor.

Gigi Becali continuă să aibă o avere imensă. Cum arată topul celor mai bogați români din sport
Astfel, Gigi Becali are o avere estimată între 350 și 400 de milioane de euro, potrivit celui mai recent Top 300 Capital. Latifundiarul se situează pe locul 12 în topul celor mai bogați oameni din țară și pe poziția a treia în clasamentul românilor din sport.

Ion Țiriac (81 de ani) este cel mai bogat român din sport, cu o avere de circa 2 miliarde de euro. Magnatul are afaceri în diverse domenii, de la asigurări până la zone precum auto sau energie, fiind devansat în topul general doar de frații Dragoș și Adrian Pavăl, cu o avere de 2,2 miliarde de euro.

Gruia Stoica (52 de ani), un om de afaceri care în 2013 a fost aproape să preia clubul Rapid de la George Copos, are o avere estimată la 460-500 de milioane de euro și este, după Țiriac, al doilea cel mai bogat român din sport, potrivit sursei citate.

Cei mai bogați români din sport:
Ion Țiriac – 2 miliarde de euro
Gruia Stoica – 460 – 500 de milioane de euro
Gigi Becali – 350 – 400 de milioane de euro
Ioan Niculae – 300 – 400 de milioane de euro
George Copos – 200 – 210 de milioane de euro

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *