Moldova

Godea îşi lansează mâine un PARTID la care vor adera “oamenii de bună credinţă”

La lansarea PAD din 23 iunie a.c., în cadrul unui interviu pentru TIMPUL, întrebat dacă Platforma ar putea să devină la un moment dat un partid politic, Godea a răspuns că "Se pot întâmpla multe lucruri frumoase pe viitor. Eu nu exclud faptul că această platformă va creşte într-un partid politic".

"Cu oamenii de bună credinţă, cu oamenii buni, care sunt destui în Parlament" ar colabora Godea dacă ar fi să formeze la un moment dat o fracţiune parlamentară, ne-a mai spus deputatul în acelaşi interviu.

PAD reprezintă un cadru social-politic de coalizare a tuturor viziunilor reformatoare, prodemocratice şi proeuropene, care oferă alternative viabile de guvernare democratică şi  în ”care să se regăsească toți cei care cred că în Republica Moldova se poate face altfel, cu obraz  și responsabilitate”, a explicat Godea la lansarea platformei.

Potrvit comunicatului de presă, până acum la PAD au aderat peste 2500 de persoane, printre care foşti membri PLDM și AMN.

Printre membrii PAD se numără şi Corneliu Gurin (ADEPT), Viorel Chivriga (IDIS Viitorul), oamenii de afaceri Natalia Ciobanu și Eugen Guzgan, ex-consilierul ministrului Educației, Andrei Munteanu şi Ion Ştefăniţă, directorul Agenţiei de inspectare şi restaurare a monumentelor (AIRM) din cadrul Ministerului Culturii.

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *