Actualitate

Greșelile pe care le faci în realizarea sprâncenelor perfecte

 

Nu te mai spăla cu apă fierbinte

Adesea, problemele cu sprâncenele sunt asociate cu pielea uscată, de aceea nu trebuie să te mai speli cu apă fierbinte. Se știe că apa fierbinte usucă părul și îl face fragil. Acest lucru dăunează în special sprâncenelor în anotimpul iarna, când sunt deja uscate. Hidratează sprâncenele Nu trebuie să uităm de nutriția și hidratarea sprâncenelor. Specialiștii recomandă aplicarea uleiurilor speciale pe sprâncene în fiecare seară, masând ușor de-a lungul liniei părului și pieptănându-le zilnic cu o perie specială – în acest fel poți menține frumusețea sprâncenelor și le poți stimula creșterea.

Tunderea sprâncenelor

Această greșeală este foarte des repetată de fetele care au de la natură, sprâncene groase și cu păr lung. Însă, din păcate, o singură tunsoare greșită poate duce la o încălcare a direcției de creștere a părului și, prin urmare, la pierderea formei sprâncenelor. Astfel, sprâncenele tale vor ieși în direcții diferite și nu le vei putea corecta nici măcar cu gel.

Machiaj greșit pentru sprâncene

Sprâncenele prea tare „vopsite” cu efect de tatuaj sunt un antitrend, care te îmbătrânesc vizibil. Dacă ești norocoasa care are sprâncene groase naturale, atunci trebuie doar să le piepteni și să le fixezi ușor cu un gel transparent sau rimel. Dacă ești mai puțin norocoasă, poți completa spațiile goale cu un creion de nuanță naturală, dar trebuie să fii foarte atentă atât la culoare, cât și la liniile pe care le faci, pentru că totul trebuie să fie natural și estetic.

Sursa: bazaar.ru

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *