Horoscop

Horoscop 20 decembrie 2016

Berbec – Horoscop 20 decembrie 2016
A venit vremea celebrării unui succes la care ai contribuit şi tu la serviciu. După zile sau săptămâni de efort colectiv, roadele încep să se vadă şi va lăudaţi unii pe alţii pentru rolul pe care l-a jucat fiecare în acest proiect de succes.

Şefii apreciază ce ai făcut, colegii îşi arată mulţumirea pentru eforturile depuse de ţine, deci n-ar fi rău că, la moment de sărbătoare, să va scoateţi mai mult în lumina, unii altora, contribuţia. Laudele şi aprecierile reciproce pot deveni liantul cel mai bun în echipa pentru că, după atâta muncă împreună, meritaţi să primiţi felicitările tot împreună.

Taur Horoscop 20 decembrie 2016
Conflictul care musteşte în jurul tău are mari şanse să se calmeze, datorită intervenţiei unei persoane cu mai multă experienţă ce da dovadă de un calm imperturbabil. Această demonstrează celor implicaţi în război că nu agresivitatea, nici atacul, şi nici nervii nu sunt calea de soluţionare a problemei care a generat tensiune, ci toleranţă şi răbdarea.

Tu le ai pe acestea în bagaj din belşug, deci ce-ar fi să apelezi la ele chiar acum? Un ton scăzut şi diplomat nu poate primi că replică o înjurătură, că atare fii tu cel care deschide primul calea spre negociere şi împăcare. Fii tu cel înţelept!

Gemeni Horoscop 20 decembrie 2016
Dacă nu ştii încotro s-o apuci, ai curaj să baţi la uşile potrivite pentru a cere răspunsuri. Vei întâlni persoane dispuse să îţi împărtăşească din experienţă lor bogată de viaţă, ba chiar se vor arată dispuse să te ajute, pentru că ele deţin informaţii la care tu nu ai ajuns încă.

E o bucurie să înveţi de la astfel de oameni atâtea lucruri interesante, dar cel mai mult te onorează faptul că ei te primesc în rândul lor cu deschidere, pentru că vor să-ţi împărtăşească ce ştiu. Nu au interese egoiste, nu vor să ţină ceea ce ştiu doar pentru ei, ci sunt încântaţi că pot să transmită şi altora, iar tu eşti azi invitatul lor de onoare!

Rac Horoscop 20 decembrie 2016
Viaţă e nedreaptă, iar pentru un militant al adevărului, aşa cum eşti tu, e greu să tolerezi situaţiile în care ştii sigur că cineva e vinovat. Dacă poţi, lupta pentru a demonstra adevărul, dar poate înainte de a porni o astfel de acţiune, ar fi bine să te detaşezi un pic de ceea ce stă la baza revoltei tale de acum.

Calmează-te un pic, aşteaptă să se mai limpezească lucrurile şi supărarea ta iniţială să mai treacă, pentru că acum eşti mult prea implicat emoţional şi nu vezi lucrurile foarte clar. Totuşi, nu uită indignarea care te împinge acum la atac, pentru că dacă îţi trece furia de tot, s-ar putea să renunţi la orice act de justiţie. Fă dreptate, dar mai aşteaptă un pic!

Leu Horoscop 20 decembrie 2016
Relaţia cu autorităţile sau cu şefii se desfăşoară pe teren mînat şi încerci să te porţi cu mănuşi că nu cumva să declanşezi vreo furtună. Dai numai peste oameni cu capşa pusă care ori te ceartă de la orice, ori îţi strică ţie toate planurile doar pentru că îi prinzi într-o pasă proastă.

Alege cu grijă tonul, împrejurarea, stilul de abordare al acestor persoane, dacă ai de a face cu ele, că nu cumva să le deranjezi cu ceva. Nici nu ştii cum te trimit la plimbare cu problemele nerezolvate doar pentru că sunt ei iritaţi şi stresaţi. Fii ferm pe poziţie şi nu te lasă intimidat, dar păstrează dialogul pe teren paşnic.

Fecioara Horoscop 20 decembrie 2016
Nu te simţi bine în compania în care te afli azi. Ori ai nimerit într-un mediu ostil, în care planează neîncrederea, ostilitatea şi rivalitatea, ori printre străini cu care nu reuşeşti să găseşti nici un subiect comun de conversaţie.

Mai bine stai în banca ta, fără să încerci să conversezi din lipsa de altă preocupare, nici să le fii lor pe plac, pentru că oricum relaţiile vor fi dificile şi obositoare. Sunt şi momente când tot arsenalul tău de succes în artă conversaţiei nu funcţionează, dar nu tu eşti vinovat de eşec, ci anturajul neadecvat în care ai nimerit.

Citeşte continuarea aici.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *