Actualitate

HOROSCOP/ Capricornii vor avea succes pe plan personal. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 30 martie 2022 spune că astrele sunt de partea zodiilor. Le încurajează să facă orice în această perioadă. Indiferent că este vorba despre viața personală sau cea profesională, nativii sunt îndemnați să-și ducă obectivele la bun sfârșit, scrie Astrology.com.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec

Luna în Pești se conectează cu Jupiter, oferindu-ți o oportunitate cosmică de a găsi lumina care există în interiorul tău. Stai în loc câteva momente în această dimineață pentru a aprecia universul și locul tău în el. Profită la maximum de aceste vibrații de bun augur. Vei avea o energie de vis după-amiaza, în timp ce Luna se apropie de Neptun. Acest climat cosmic îți va cere să visezi la lucruri mărețe, deoarece Universul îți umple mintea și sufletul cu inspirație.

Taur

Popularitatea ta va beneficia de o creștere semnificativă datorită unei alianțe de susținere între Luna în Pești și Jupiter expansiv. Folosește-te de acest climat cosmic ca o oportunitate de a dezvolta rețeaua socială. De a ajunge la persoana cu care ai dori să te împrietenești mai bine. O energie blândă, de vis, va ajunge la tine după prânz, când Luna își va muta atenția asupra lui Neptun. Aceste vibrații îi vor determina pe oameni să vrea să fie în preajma ta.

Gemeni

Vei avea parte de o oportunitate în carieră în timp ce Luna în Pești se conectează cu Jupiter în casa a zecea. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a urmări proiecte, poziții sau clienți care te pot ajuta să evoluezi pe calea profesională. De asemenea, ar trebui să cauți oportunități prin care să-ți împărtășești viziunile unice mai târziu, când Luna se întâlnește cu visătorul Neptun. Această conexiune te va ajuta să îi faci pe colegi și pe superiori să fie de acord cu perspectiva ta.

Rac

Universul va fi nerăbdător să te asiste în timp ce Luna în Pești se conectează cu Jupiter. Fă-ți timp să meditezi asupra intențiilor tale pentru ziua, săptămâna sau chiar anul următor. Acest lucru te va ajuta să obții îndrumări și claritate în calea ta. O liniște blândă va veni în viața ta spre sfârșitul zilei. Luna se apropie de misticul Neptun cerându-ți să te apleci spre fantezie. Lasă mai mult spațiu pentru visarea cu ochii deschiși. Pe măsură ce se apropie, căută modalități de a atinge latura artistică, care va acționa ca o formă de vindecare spirituală.

Leu

S-ar putea să te simți inspirată să tai în sfârșit legăturile cu orice oameni, situații sau obiceiuri care te țin pe loc în timp ce luna în Pești se conectează cu Jupiter strălucitor. Acest climat cosmic îți va aminti că lucrurile din trecut trebuie rezolvate înainte de a începe ceva nou. În această după-amiază, o dragoste intensă te-ar putea găsi în timp ce Luna se apropie de visătorul Neptun, ajutându-te să-ți duci conexiunile la un alt nivel, fără a adăuga nicio presiune asupra situației tale. Planifică o seară relaxantă acasă pentru a scăpa de orice stres care s-a acumulat în ultimele zile.

Fecioară

Indiferent dacă ești singură, la începutul unei relații sau în cuplu, conceptul de iubire îți va umple sufletul, datorită unei legături dintre Luna Pești și Jupiter. Aceste vibrații sunt gata să-ți extindă sentimentele, ajutându-te să apreciezi și să-i aduci mai aproape pe oamenii la care ții. Folosește acest climat cosmic ca o scuză pentru a evada într-o lume plină de farmec și frumusețe, alegând să te răsfeți în timp ce îmbrățișezi partea mai blândă a vieții. Această energie este, de asemenea, ideală pentru o întâlnire cu iubitul, așa că asigură-te că aveți parte de o întâlnire romantică.

Balanță

Productivitatea ta va atinge cote stelare astăzi datorită unei alianțe cosmice dintre Luna Pești și Jupiter expansiv. Aceste vibrații sunt, de asemenea, pregătite să aducă noroc în viața ta, ceea ce te forțează să-ți concentrezi atenția către sarcinile care sunt importante pentru tine. Stresul va dispărea pur și simplu în timp ce Luna se apropie de visătorul Neptun. Chiar dacă ai multe de făcut, ar trebui să îți faci timp pentru a te întinde, a medita sau a te concentra asupra respirației pentru a profita la maximum de această oportunitate de pace și vindecare. Ești o zodie de aer isteață și2 s-ar putea să te vezi pusă în fața unor situații fără rezolvare.

Scorpion

Oamenii vor fi atrași de cel mai autentic sine astăzi pe măsură ce Luna Pești se conectează cu Jupiter. Aceste vibrații îți vor cere să îmbrățișezi latura exuberantă și plină de iubire, punându-te pe linie în viața personală, profesională și creativă. S-ar putea să te simți inspirată artistic azi, când Luna intră într-o alianță cosmică cu vizionarul Neptun. Dacă crezi că ai multe idei noi, asigură-te că le scrii. Nu e nevoie să iei măsuri imediate pentru astfel de proiecte. Cu toate acestea, ar trebui să te gândești să îți dedici seara proiectelor creative la care ai lucrat în ultimul timp.

Săgetător

Dacă ai dorit să îți schimbi spațiul sau să te muți într-o casă nouă, ar trebui să începi să faci pași în direcții în care luna Pești se conectează la Jupiter. Acest climat cosmic va permite stelelor să se alinieze pentru tine pe plan intern, ajutându-te să creezi casa la care ai visat mereu. Un sentiment de calm și poate un pic de vindecare îți vor umple spațiul mai târziu. Dă-ți permisiunea de a pluti pe aceste vibrații înalte pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit. Evadează din realitate până când începe o altă zi.

Capricorn

Vorbește cu compasiune și oamenii te vor auzi astăzi datorită unei alianțe cosmice dintre Luna Pești și Jupiter. Vei descoperi că optimismul și pozitivitatea sunt contagioase, ceea ce te poate ajuta să faci progrese în obiectivele personale, mai ales dacă ai nevoie de alții să creadă în tine și să te sprijine. Vei avea șansa să conturezi o imagine pentru viitor mai târziu când Luna se îndrăgește cu vizionarul Neptun. Conversații profunde ar putea avea loc pe seară.

Vărsător

Norocul financiar va veni azi la tine datorită unei alianțe cosmice dintre Luna Pești și Jupiter. Folosește acest climat cosmic ca o scuză pentru a risca, mai ales dacă acest lucru are potențialul de a crește contul bancar. S-ar putea să ai nevoie să faci câteva cumpărături mai târziu după-amiaza, când Luna se apropie de visătorul Neptun. În timp ce shopping-ul te poate ajuta să te îndepărtezi de orice stres personal care te chinuie, nu uita să-ți stabilești un buget rezonabil. Astfel, nu vei cheltui din neatenție, notează catine.ro.

Pești

Universul va avea chef să te răsfețe astăzi. Luna își continuă călătoria prin zodia ta, apropiindu-se de Jupiter. Folosește această energie ca o oportunitate de a-ți transmite dorințele, deoarece ele s-ar putea să devină realitate. Cu toate acestea, va fi important să reții că primești doar atunci când oferi. Așa că, încearcă să te implici în câteva acte de caritate pentru ca mingea karmică să fie în favoarea ta. Luna se va conecta cu Pluto intens, ajutându-te să te vezi mai des cu prietenii tăi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *