Horoscop

Horoscop joi, 25 august. Luna te ajută să îți deschizi mai mult inimă

Berbec

Aspectele care se creează în acest moment între Luna și Venus te ajută să îți deschizi mai mult inimă sau să te ocupi de anumite activități care îți dau încredere, îți dezvoltă un ego pozitiv. Persuasiunea te aduce unde îți dorești, iar culoarea roșu deschis și cifra 5 îți poartă noroc, notează impact.ro.

Taur

Aspectele actuale vin să te susțină atunci când vine vorba de cercul de prieteni, ceea ce înseamnă că nu trebuie să îți fie frică să ceri ajutorul atunci când simți că ai nevoie. E un moment bun pentru a te organiza și pentru a fi pragmatic în scopurile pe care le ai. Folosește cifra 4 și culoarea alb pentru mai mult noroc.

Gemeni

Astăzi este o zi în care trebuie să ai mai multă grijă la ceea ce spui și cui spui, deoarece anumite persoane pot interpreta greșit intențiile tale. Încearcă să te ocupi de tot felul de activități care te ajută să te relaxezi, pentru că este destul de greu să te concentrezi la serviciu. Folosește cifra 2 și culoarea albastru deschis pentru mai mult noroc.

Horoscop joi, 25 august 2022 – Rac

Este posibil ca astăzi să ai parte de anumite voci care te judecă pentru acțiunile tale din trecut, dar asta nu înseamnă că pot schimba cu ceva prezentul. Încearcă să stai departe de oamenii negativi sau de acele sentimente care nu te lasă să crezi că meriți mai mult. Folosește culoarea albastru închis și cifra 8 pentru mai mult noroc.

Leu

Aspectele actuale te fac să fii destul de implicat din punct de vedere emoțional în tot ceea ce ține de afaceri și de sectorul financiar, iar asta te poate face să reacționezi într-un mod impulsiv. Încearcă să îți pui în liniște gândurile în ordine , dar și să folosești culoarea bej și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Fecioara

E un moment bun pentru a încerca să rezolvi anumite probleme din trecut, mai ales dacă în ultima perioadă de timp acestea au început să iasă la suprafață. Încearcă să te răsfeți mai mult si sa accepti doar ceea ce îți aduce echilibru în jurul tău. Folosește culoarea fucsia și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Balanta

Aspectele actuale te fac să nu îți dorești să mai pierzi timpul acolo unde nu îți mai găsești locul. Energia ta este foarte valoroasă și poate că ai nevoie de un nou început sau de noi reguli în anumite relații. Folosește culoarea verde pastel și cifra 6 pentru un plus de noroc.

Scorpion

Este posibil ca astăzi să trebuiască să iei niște decizii importante atunci când vine vorba de cariera ta sau de anumite decizii pe termen lung. E un moment bun pentru a încerca să cauți acea recunoaștere a meritelor pe care o meriți. Folosește culoarea mov deschis și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Sagetator

E o zi bună în care să te gândești mai mult la tine, iar micul benefic Venus te ajută tot ceea ce ține de activitățile legate de această direcție. Spre seară, activitățile sociale sunt cele care te pot binedispune . Folosește culoarea albastru pastel și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Capricorn

Astăzi este posibil să fii destul de ancorat în trecut, iar acest lucru nu te ajută deloc rezolvarea problemelor din prezent. E un moment bun pentru a face o triere și atunci când vine vorba de prietenii adevărați. Fă doar ceea ce îți face sufletul să fie împăcat. Folosește culoarea albastru pastel și cifra 6 pentru mai mult noroc.

Horoscop joi, 25 august 2022 – Varsator

Aspectele actuale de binecuvântează cu energia aparte, ceea ce înseamnă că poți să negociezi mai ușor totul în favoarea ta, atât timp cât și știi ceea ce îți dorești să primești. Folosește-te de oportunitățile care îti vin în drum. Folosește culoarea portocaliu deschis și cifra 6 pentru mai mult noroc.

Pesti

Aspectele actuale te ajută să fii destul de productiv încă de dimineață, iar prima parte a zilei se poate dovedi a fi un real succes dacă ești persuasiv. Luna și Venus sunt cele care te ajută să faci un pas în spate și să reușești să îți pui în ordine prioritățile. Folosește culoarea albastru pastel și cifra 9 pentru mai mult noroc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *