Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 2 MARTIE 2020. GEMENII GĂSESC SOLUȚII LA O PROBLEMĂ

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 2 martie 2020
Cei născuți în zodia Berbec sunt susținuți în comunicarea cu cei din jur și astăzi pot rezolva niște situații legate de acte pe care le-au amânat sau care nu s-au definitivat până acum din diferite motive. Bună relație cu institițiile statului și susținere în demersuri de profil. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a face scurte deplasări în interes personal, poate chiar pentru a rezolva chestiuni ce țin de acte și documente.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 2 martie 2020
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de dialoguri pe teme financiare cu colaboratorii, asociații, reprezentanții unor instituții ale statului. Nativii pot clarifica unele neînțelegeri legate de o remunerație, de o plată întârziată. Posibil chiar să fie vorba de renegocieri salariale în anumite cazuri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să-și reevalueze cu mai multă atenție valoarea personală într-un context în care nativii își oferă serviciile contra cost.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 2 martie 2020
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor, iar acest aspect aduce voioșie nativilor, stare psihică și fizică bună, limpezime în gândire, mai ales în contextul în care guvernatorul lor, Mercur, retrogradează în zodia Pești. Nativii vor fi comunicativi, se vor exprima pe înțelesul tuturor și se vor afirma prin discurs. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce inspirație, idei bune și capacitatea de a găsi soluții la problemele cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 2 martie 2020
Este o zi foarte bună pentru dialoguri interioare, iar cei născuți în zodia Rac vor reuși să găsească răspunsul la niște întrebări care-i macină de mai multă vreme. Stare interioară de liniște. Nativii pot reuși să-și limpezească viziunea asupra unei situații, să o vadă din alt unghi. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a descoperi cauza unei frici interioare sau de a se detașa de o emoție negativă, de o psihoză cultivată în mintea lor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 2 martie 2020
Cei născuți în zodia Leu pot relua o relație de prietenie, dialogul cu o persoană dragă cu care nu au mai vorbit de ceva vreme. Nativii pot, de asemenea, intra în noi anturaje, pot face cunoștință cu oameni noi de care să se atașeze în vederea urmăririi unui interes comun. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce sfaturi bune de la cineva din anturaj în care au mare încredere și ar fi bine să le asculte, chiar dacă nu le vor pune în practică imediat sau deloc.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 2 martie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să aibă parte de ocazia de a se expune public printr-un dialog. Nativii pot să-și consolideze imaginea profesională într-o ședință, într-un context oficial sau pot da interviuri care să le aducă un plus de valoare în carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a regândi o strategie de avansare, de a regândi niște obiective și țeluri.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 2 martie 2020
Cei născuți în zodia Balanță vor căuta să se documenteze, să afle informații despre un proiect, să învețe ceva nou, poate chiar o limbă străină, să se înscrie la un curs de dezvoltare personală sau profesională. Ideea este că nativii caută să se informeze despre un domeniu nou, poate chiar în vedere aprofundării sau a schimbării direcției profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce vești din străinătate sau un dialog cu cineva care se află dincolo de granițele țării.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 2 martie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion se pot preocupa de traiectoria, evoluția unei investiții, unei sume de bani, unei moșteniri sau unui proces. Se activează sectorul financiar și odată cu acest aspect și nativii pot fi mai preocupați de plățile unor taxe, impozite, de regimul unui credit. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că este de preferat ca tot acest context să-l păstreze la nivel de dialog, de informare și nu să acționeze într-una din direcții.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 2 martie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător vor comunica impecabil cu partenerii, fie de afaceri, colaboratori sau asociați, fie chiar cu partenerul de viață, capitol la care pot rezolva și dizolva niște confuzii, niște neînșelegeri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia renegocierii unor condiții contractuale, unui parteneriat avut.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 2 martie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn sunt axați pe comunicarea la locul de muncă, cu colegii, cu superiorii, cu angajații, – dacă sunt în funcție de conducere. Nativii fac reglementări, pun noi condiții, află vești, transmit informații, discută programul și sarcinile zilnice. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce o stare fizică foarte bună explicată prin senzația nativilor că sunt utili și eficienți.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 2 martie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător sunt destul de tentați să calce strâmb astăzi, să intre într-o aventură, chiar dacă aceasta nu se va desfășura la nivel fizic, cel puțin îi va incita la nivel de dialog. Nativii au chef de distracție și caută noutatea în viața lor de cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o serie de provocări, vești și surprize.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 2 martie 2020
Cei născuți în zodia Pești vor reuși să poarte dialoguri calme, liniștite, detașate și lămuritoare cu membrii familiei. Nativii pot ajunge la niște concluzii privind un bun imobiliar, poate un bun de patrimoniu, poate fi vorba de regimul unei locuințe. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe nativii care doresc să facă o schimbare de domiciliu, să se mute de acasă, să abordeze cu încredere subiectul astăzi, însă cu tact și diplomație.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *