Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 30 IULIE 2019. FECIOARELE SE PREOCUPĂ DE SĂNĂTATE

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 30 iulie 2019
Conversațiile cu cei din familie, poate chiar cu rude mai îndepărtate, pot enerva și indispune nativii Berbec care nu vor avea răbdarea necesară pentru a purta un dialog sau pentru a face pe plac altora. Nu este exclus ca tensiunile să nu fie ținute în frâu și astfel unele relații să se strice. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere mai multă îngăduință, mai ales dacă este vorba de persoane în vârstă. Mai târziu pot avea remușcări pentru ceea ce zic acum din impulsivitate.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 30 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de o revelație legată de locul de muncă sau, poate, de o activitate extra job, de o colaborare pe care se pot gândi să o ducă la alt nivel. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să vadă cu alți ochi munca. Nu este exclus ca unii nativi să se gândească serios la schimbarea carierei îm perioada imediat următoare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 30 iulie 2019
Nu este una dintre cele mai bune zile pentru nativii născuți în zodia Gemeni deoarece aceștia vor avea impresia că nimic în jurul lor nu merge cum și-ar dori sau cum și-au planificat. În plan sentimental conflictele continuă, iar în plan profesional vor ieși la suprafață niște nemulțumiri mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere indulgență cu ei înșiși și atenție majoră la cheltuieli, investiții.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 30 iulie 2019
Interesul pentru familie, pe care oricum reprezentanții zodiei Rac îl au în mod nativ, astăzi va crește și mai mult, însă trebuie să aibă grijă să nu pună totul pe tavă celor dragi și să nu devină obositori prin grija lor excesivă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia să facă o investiție rentabilă pentru casă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 30 iulie 2019
Vin vești bune pentru cei născuți în zodia Leu, vești legate fie de o locuință, fie de un loc de muncă sau de o sumă de bani mult așteptată. Nativii care așteaptă rezultatul unui examen pot primi astăzi informațiile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie mai atenți și mai puțin creduli la tot ce are legătură cu străinătatea.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 30 iulie 2019
Fecioarele își dedică timpul celor dragi, fie celor din familie, fie persoanei iubite. Înteresul pentru starea de sănătatea a cuiva apropiat sau, poate, chiar pentru propria sănătate va fi mare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează pe cei care vor să facă analize medicale, să aștepte până ce Mercur, guvernatorul lor, iese din retrogradare, adică să meargă la medic după data de 1 august.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 30 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de tensiuni și situații la limită, fie cu partenerul de viață, fie cu un coleg de muncă sau partener de afaceri. Nativii ar trebui să nu ia decizii radicale deocamdată, ci să lase lucrurile să se calmeze. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să facă tot posibilul pentru a restabili echilibrul interior

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 30 iulie 2019
Nativii din zodia Scorpion simt nevoia să se exteriorizeze și nu este exclus să o facă într-un mod surprinzător pentru cei din jur. Aceștia pot renunța la bunele maniere, la diplomație și pot spune în față tot ceea ce-i deranjează. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că pot exagera și pot face dezvăluiri care, ulterior, să fie regretate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 30 iulie 2019
Tendința de a cădea în extreme, de a se lăsa pradă exceselor, viciilor, poate face ca nativii din zodia Săgetător să devină mai vulnerabili astăzi și să ia decizii greșite. Este important să conștientizeze situația în care să află și nu să fugă de ea și mai ales să se refugieze în astfel ed comportamente. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să aibă răbdare până pe 11 august, atunci când guvernatorul lor, Marele Benefic, Jupiter, va ieși din retrogradare întocmai prin semnul lor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 30 iulie 2019
Discuțiile cu cei din jur pot fi tensionate și nativii pot avea tendința de a-și vărsa frustrările, furia interioară pe aceștia. Posibil ca nemulțumirile să vină din cuplu sau din zona profesională, însă Capricornii să nu conștientizeze asta și să nu fie capabili să le perceapă corect. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere diplomație și răbdare cu ei înșiși.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 30 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au șansa astăzi de a purta o discuție constructivă în cuplu, de a spune ce au pe suflet și a primi susținere din partea partenerului de viață. Moment favorabil împăcărilor, dacă au existat despărțiri. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie mai atenți la promisiunile mărețe pe care au tenbdința de a le face acum.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 30 iulie 2019
Nativii din zodia Pești pot depăși măsura într-o situație în care, din orgoliu sau încăpățânare, să refuze să facă ceva ce un superior ierarhic le cere, să refuze să ajute un coleg, să refuze să susțină o cauză comună. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot pierde teren în fața tuturor și din acest motiv, ulterior, când tranzitele o vor cere, pot pierde o funcție.

 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.