Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 5 IULIE 2019. VĂRSĂTORII AU TENDINȚA DE A EXAGERA

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec sunt foarte pătimași în trăiri și au parte de momente intense din punct de vedere emoțional și sentimental. Poate ar fi bine să nu se facă astfel remarcați la o primă întâlnire. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce șansa celor care sunt într-o relație să reînvie pasiunea în cuplu.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur sw luptă pentru obținerea unui drept sau beneficiu al unui membru din familie, cel mai probabil. Nativii vor fi destul de acizi și incisivi în dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să se tempereze pentru a nu pierde o oportunitate. Atenție la mânie, care poate strica niște socoteli, niște planuri.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni dau dovadă de o atitudine rece, rigidă, chiar superficială în abordarea unei probleme de viață cu care se confruntă și care până acum le-a consumat resursele sufletești și emoționale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea parte de dispute serioase cu cei din jur. Atenție la limbaj!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac se frământă cu privire la un context financiar. Nativii pot găsi soluții, însă vor trebui să dea dovadă de mai multă înțelepciune în administrarea finanțelor. Posibile neclarități legate de aplicarea unor principii în viața de zi cu zi. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să dea dovadă de echilibru interior, să-l redescopere.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor fi provocați să ia atitudine într-un context, cel mai probabil, public. Nativii se vor simți nevoiți sau li se va impune să dea un răspuns la o solicitare, să ia o decizie de moment, rapidă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să facă tot posibilul să nu arate că sunt stresați sau nervoși. Irascibilitatea va fi considerată o dovadă de slăbiciune.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară se pot simți fără vlagă, fără putere și pot avea parte de stări de amețeală, dureri de cap și chiar momente de confuzie. Nativii trebuie să evite cu orice preț suprasolicitarea fizică. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să se odihnească în aceste zile libere și să petreacă cât mai mult timp în natură, malul mării, dar nu expunerea directă la soare, fiindu-le un bun remediu

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță ar putea avea parte astăzi de întâlniri importante, cu persoane cu autoritate în stat, cu funcție înaltă. Nativii sunt sfătuiți să profite de context pentru a-și expune dorințele și țelurile. Pot primi ajutor neașteptat. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să aibă mai multă încredere în ei înșiși și mai ales în calitățile profesionale pe care le-au dezvolatat de-a lungul timpului.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt motivați și determinați să-și ducă la bun sfârșit un plan profesional, poate fi vorba de un plan de afirmare, iar această secvență de viață este susținută puternic în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să-și folosească toate resursele interioare de care dispun pentru a ieși în față șia se face remarcați.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia de a afla niște informații noi, prețioase pentru dezvoltarea lor personală sau profesională. Nativii pot aprofunda un domeniu de viață nou, se pot înscrie la un curs, pot participa la un seminar. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le susține cunoașterea și documentarea.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn își apără cu foarte mult interes niște scopuri financiare, poate un bun material, o moștenire. Se întrevăd tensiuni legate de buget, venituri și cheltuieli. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce multe emoții, trăiri intense și sentimente contradictorii vizavi de persoana vizată sau vizavi de situație.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a fi subiectivi, de a duce la extrem și de a exagera o situație, mai ales dacă se petrece în cadrul unui conflict, unui dialog tensionat. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie pe cât posibil raționali și să dea dovadă de răbdare și diplomație în abordarea problemelor sensibile.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de dialoguri pe teme profesionale care se pot dovedi constructive și benefice carierei și imaginii nativilor. Cei care participă la interviuri pot avea noroc și pot surprinde foarte plăcut pe cel din față. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce idei ingenioase, soluții și propuneri avantajoase din partea celor din jur pentru rezolvarea unei situații.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *