Horoscop

Horoscopul dragostei 2022 – Peștii sunt norocoși!

Taur
Începi anul cu Venus, planeta ta dominantă, în mers retrograd. Așa că nu va fi un moment bun pentru a-ți găsi un nou partener. Cu toate acestea, este va fi o perioadă propice pentru a te gândi cum vrei cu adevărat să arate dragostea. Venus va fi foarte aproape de Pluto pe cer în primele luni ale anului, oferind răspunsuri la întrebări mai profunde despre sexualitate. Este timpul să sapi adânc în dorințele tale inconștiente.

Gemeni
Prima jumătate a anului începe puțin lent pentru tine. Cu toate acestea, 22 iunie marchează începutul unei perioade de 3 săptămâni în care Venus se află în zodia ta. Această energie îți va favoriza pasiunea și dragostea. Planeta Marte, a războiului dar și a sexului, va deveni retrograd în semnul tău, în luna octombrie. Aceasta va fi o oportunitate bună pentru a-ți programa timp pentru joacă și explorare.

Rac
Noul an îți va aduce o energie bună în iubire. Cu toate acestea, s-ar putea să fii prea ocupat de propria ta dezvoltare personală, deoarece Jupiter îți va activa casa studiilor superioare. Chiar dacă vei fi mult mai concentrat pe tine, asta nu înseamnă că viața ta sexuală va fi plictisitoare. Iulie și august arată bine, 7 august fiind o zi norocoasă.

Leu
Primăvara va fi anotimpul tău. 6 martie marchează începutul unui tranzit de 6 săptămâni al planetei Marte, care va încinge sectorul relațional, iar Venus își va face și ea apariția pentru câteva săptămâni. Întâlnirea lui Marte cu Venus este celebră pentru dragostea pasională, așa că pregătește-te. Dacă te simți foarte agitat în acel moment, vei ști de ce.

Fecioară
Viața ta sexuală va primi un semnal de alarmă începând din 1 ianuarie și va continua până în mai. Jupiter generos îți va activa însă zona de relații în această perioadă. Jupiter înseamnă expansiune, distracție și energie, așa că unde vrei să ajungi în amor? Stabilește-ți obiective înalte. Le poți realiza.

Balanță
Marte și planeta ta dominantă Venus vor intra în zona sexuală pe 6 martie. Se spune că Venus are bucuria ei în această casă, ceea ce înseamnă multă distracție și veselie pentru tine. Cu Marte accentul se va concentra de două ori pe chestiunile amoroase. Luna martie va fi cu adevărat interesantă pentru viața ta sexuală.

Scorpion
Marte pasionat intră în zodia ta opusă, Taur, și în sectorul relațiilor pe 5 iulie. Dacă ai un partener, așteaptă-te să faci mult sex în acea perioadă. Dacă ești singur, Marte îți va crește dorința de atracție. Jupiter va tranzita casa ta de amor din ianuarie până în mai și apoi din octombrie până în decembrie. În general, 2022 va fi un an bun pentru tine.

Săgetător
Începi anul în forță, cu Marte în zodia ta, activându-ți pasiunea. Până pe 24 ianuarie, vei fi nerăbdător. Bucură-te de această energie, atât cât durează. Marte va deveni retrograd în octombrie și se va întâmpla în zona ta relațională. În acea perioadă, viața ta sexuală va trece pe plan secund.

Capricorn
Martie intră în zodia ta pe 24 ianuarie și îți va amplifica viața sexuală timp de 6 săptămâni. Se spune că Marte este exaltat în Capricorn, ceea ce înseamnă că se simte foarte bine și funcționează la un nivel optim. Așadar, ești în mod natural sincronizat cu impulsurile și instinctele primare.

Vărsător
Saturn, planeta restricțiilor, va fi în zodia ta întregul an, ceea ce îți împiedică orice activități legate de distracție. Cu toate acestea, există o dată pe care trebuie să o urmărești. În ziua de 6 martie, Marte se va întâlni cu Venus în semnul tău și la zero grade. Asta înseamnă că orice dorințe noi apărute în această perioadă au o șansă foarte mare de a se rezolva.

Pești
Peștii sunt norocoși și vor avea un an grozav în 2022. Marele Benefic, Jupiter, se află în zodia ta, în cea mai mare parte a anului. Va fi prezent și Neptun, cealaltă planetă a ta dominantă, așa că cerul este limita pentru tine. Răsfață-ți cele mai sălbatice vise. 12 aprilie este ziua în care se întâlnesc exact în același punct de pe cer. Ia-ți o zi liberă de la serviciu.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *