Actualitate

HOROSCOPUL lunii aprilie: Racii vor avea parte de iubire

Berbec
Câştigi ceva şi pierzi altceva, în această lună. Relaţiile de prietenie pe care le ai încep să fie din ce în ce mai puternice şi valoroase. Cu toate acestea, fiecare problemă cu care te vei confrunta în această lună, va avea un impact destul de mare asupra ta.

Taur
Luna aceasta este plină de muncă, muncă şi iar muncă. Nu reuşeşti să-ţi faci timp pentru tine, iar acest lucru te demoralizează. Nu te panica, spre sfârşitul lunii lucrurile vor începe să se aranjeze şi vei învăţa să îţi organizezi mai bine timpul.

Gemeni
O investiţie în viitor începe în această lună. În plus, aprilie vine cu o mulţime de oportunităţi şi, în fond, cu mai multă relaxare şi cu un stil de viaţă mai benefic. Cu toate acestea, nu toţi cei din jurul tău se învârt în această fericire.

Rac
Luna aprilie este despre iubire. Viaţa amoroasă va fi din ce în ce mai prielnică, iar dacă nu eşti deja într-o relaţie, este posbil să cunoşti pe cineva de care te vei simţi complet atras. Vei socializa mult şi vei cunoaşte o mulţime de oameni grozavi.

Leu
Lună nouă, jocuri noi. În luna aprilie se ivesc o mulţime de oportunităţi, motiv pentru care trebuie să fii pe fază şi să nu ratezi lucururile importante care se apropie cu viteză spre tine. Luna aprilie aduce cu sine o şansă de a-ţi rescrie viitorul.

Fecioară
De ce eşti atât de indecis? De ce nu apreciezi lucrurile care îţi ies în cale? De ce nu te bucuri de propriile realizări? Acestea sunt întrebări pe care ţi le vei adresa, dar îţi vor fi şi adresate. În orice caz, luna aprilie nu este tocmai cea mai benefică lună a ta.

Balanţă
Înveţi că este necesar să faci sacrificii pentru a menţine în parametri optimi relaţiile: atât pe cele de prietenie, cât şi pe cele amoroase. În aprilie înveţi lucruri noi şi îţi dai seamă că este necesară şi o doză de maturitate din când în când.

Scorpion
Începi să-ţi selectezi mai bine prietenii, căci te-ai lovit de unele impedimente, cât şi de dezamăgiri. Îţi dai seama că nu este în regulă să acorzi încredere orbeşte unor persoane care doar ce au apărut în viaţa ta. Eşti din ce în ce mai selectiv.

Săgetător
Cele mai seminifcative schimbări din viaţa noastră se produc atunci când nu mai avem răbdare să aşteptăm după ceilalţi şi decidem să ne urmăm calea, iar la acest punct ai ajuns tu acum. În sfârşit, pui punct unui capitol dificil din viaţa ta.

Capricorn
Nu îţi este teamă de competiţie, din contră, chiar lucrezi mai bine sub o astfel de presiune. Acum este momentul să dovedeşti asta.Cu toate acestea, încă ai îndoieli şi lipsă de încredere în prorpiile forţe. Încearcă să renunţi la lucrurile sau persoanele care te demoralizează.

Vărsător
Lucrurile nu sunt aşa cum credeai, motiv pentru care starea ta de spirit are de suferit. Cu toate acestea, ştii că adevărul dureros este mai bune decât o minciună care sună bine, motiv pentru care îţi vei revenii rapid din starea în care ai căzut.

Peşti
Te simţi „testat” şi sub presiune, iar astfel de percepţii încep să te afecteze. Nu toate lucrurile sunt atât de rele pe cât le vezi tu şi nici nu vor dura o veşnicie. Ia o gură mare de aer şi confrută problemele care se tot ivesc.
 
Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *