Horoscop

Horoscopul zile de azi, 11 FEBRUARIE – Scorpionii depășesc unele traume mai vechi

Taur
Poți câștiga bani din discursuri sau din scris. Acest lucru înseamnă că trebuie să închei niște contracte. Îți crește ego-ul, starea de spirit și motivația.

Gemeni
Ești mulțumit de realizările tale. Vrei să spui la toată lumea dar acest lucru te frustrează pentru că persoanele pe care vrei să le abordezi astăzi, nu sunt disponibile. Așteaptă.

Rac
Succesele îți apar în mod continuu de ceva vreme. Dezavantajul este că sărbătorirea excesivă și răsfățarea cu mâncare și băutură dăunează sănătății tale. Cu toate acestea, starea ta de spirit este foarte bună și aești în continuare puternic motivat să continui.

Leu
Revoltele din cadrul unui grup, poate profesional, te determină să-ți schimbi obiectivele dar acest lucru este dezamăgitor. Gândește-te să urmărești noi scopuri.

Fecioară
O serie de oameni din domenii interesante, cum ar fi dreptul, educația sau scrisul, îți ies în cale. Unele informații fascinante și utile îți ies în cale și te duc spre o nouă direcție.

Balanță
O șansă de a face o călătorie lungă, poate în străinătate apare astăzi. Această călătorie va fi mult mai importantă decât o simplă vacanță. Poate fi legat de carieră sau implică o oportunitate de a-ți extinde educația sau este în legătură cu o relație.

Scorpion
Unele traume, fobii sau blocaje din trecut care te-au limitat, vor ieși brusc la suprafață. Eliberarea va fi atât de profundă încât trebuie să petreci ceva timp singur, poate departe de casă, pentru a înțelege pe deplin totul. La sfârșitul zilei, te simți bucuros pentru că acum îți vei vedea calea spre a depăși unele dintre obstacolele tale.

Săgetător
Este posibil ca romanele și filmele romantice să te fi făcut mai pasional. Vrei o seară romantică. Alte obligații sociale ți-ar putea pune totuși în cale. Amână întâlnirea cu iubitul.

Capricorn
Deși te-ai simțit oarecum dezamăgit în ultimele zile, astăzi ești într-o formă fizică, mentală și emoțională excelentă. Atât obiectivele imediate, cât și cele pe termen lung sunt ușor de atins, în timp ce energia ta este puternică.

Vărsător
Vrei o mică pauză de la rutina zilnică. Te simți pasional, dar ai și multe de raportat cu privire la noile oportunități care au apărut recent. Unele dintre acestea, dacă sunt puse în practică, ți-ar putea schimba viața într-un mod profund. Dorești părerea partenerului tău.

Pești
Unii musafiri bineveniți de departe provoacă haos temporar în casa ta. Cu toate acestea, vei fi bucuros să-i vezi deoarece voau vești grozave și informații fascinante de transmis ție și familiei tale.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *