Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 15 iulie. Sfârșitul săptămânii vine cu vești noi pentru zodii

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru diplomație, pentru a încerca să eviți discuțiile în contradictoriu și pentru a încerca să îți controlezi mai bine emoțiile. Spre seară ai parte de calm și de pace alături de cei dragi, iar cifra 4 și culoare albastru deschis îți aduc mai mult noroc.

Taur

Energiile zilei de astăzi îți poți aduce în drumul tău o oportunitate unică prin care să ieși în evidență. E un moment bun pentru a te gândi la viitor, iar în partea a doua zilei vei avea timp să te relaxezi să plătești în timp de calitate împreună cu cei dragi. Folosește cifra 2 și culoarea galben deschis pentru mai mult noroc, scrie impact.ro.

Gemeni

Aspectele actuale pot să fie destul de complicate în acest moment, mai ales dacă ai de-a face cu o situație care ține de Karma ta personală. E momentul să ai încredere în destin și în faptul că lucrurile se vor așeza cum e mai bine pentru tine. Folosește culoarea argintiu și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Rac

Astăzi este o zi bună pentru a socializa și pentru a intra în contact cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de ceva vreme. E un moment bun pentru a evita drama și acele persoane care parcă o atrag într-un mod constant. Folosește culoarea mov deschis și cifra doi pentru mai mult noroc.

Leu

Astăzi încă de dimineață poți avea parte de o energie destul de ciudată care să se joace cumva cu încrederea în propriile tale planuri de viitor. Încearcă să nu mai lași trecutul să îți afecteze prezentul și folosește cifra 8 și culoarea roșu deschis pentru mai mult noroc.

Fecioară

Astăzi este posibil să nu prea ai un mare chef de muncă, mai ales dacă există un conflict mocnit undeva în jurul tău sau dacă nu simți că toată lumea este așa de sinceră precum pretinde. E un moment bun pentru a pune un mai mare accent asupra emoțiilor tale și pentru a folosi cifra 1 și culoarea portocaliu pentru mai mult noroc.

Balanță

Este posibil ca astăzi să fii ceva mai leneș sau poate chiar mai obosit decât în mod normal, iar asta să-ți îngreuneze activitățile din prima parte a zilei. Încearcă să nu te bagi în alegeri dificile, mai ales atunci când vine vorba de imaginea ta. Folosește culoarea verde crud și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Scorpion

Este posibil ca astăzi să te simți destul de bulversat din cauza energiei care vine din diverse direcții. E un moment bun pentru a te relaxa și chiar pentru a te detașa de acele lucruri care până acum te au afectat mult prea mult din punct de vedere emoțional. Folosește cifra 7 și culoarea bronz pentru mai mult noroc.

Săgetător

Astăzi este o zi în care trebuie să ai grijă mai mult la informațiile pe care le transmiți, dar și la cele pe care poți să le uiți, pentru că poți intra fără să vrei într-o discuție în contradictoriu care nu îți aparține. Notează-ti ideile principale, folosește cifra 1 și culoarea albastru turcoaz pentru mai mult noroc.

Capricorn

Aspectele actuale te ajută să poți să îți permiți să îi răsfeți pe cei dragi ție, iar aici este posibil să cumperi un cadou sau să îți dorești să faci o surpriză persoanei iubite. Încearcă să nu exagerezi, chiar dacă știi că mai mulți bani vor veni în drumul tău cât de curând. Folosește cifra 5 și culoarea auriu pentru mai mult noroc.

Vărsător

Aspectele actualele pare a fi destul de dificile pe cer pentru tine astăzi, ceea ce înseamnă că este posibil să realizezi că nu deții controlul a tot ceea ce se întâmplă în viața ta. Nu uita însă că singura persoană care are are control asupra faptului cum reacționezi ești chiar tu. Folosește culoarea Roz ceai pentru mai mult noroc.

Pești

Subconștientul tău este posibil să fie în acest moment destul de ocupat, mai ales dacă nu ultima perioadă de timp ai fost ceva mai stresat. E un moment bun pentru a te gândi la opțiunile pe care le ai, dar nu pentru a lua o decizie. Mai ai un pic de răbdare, folosește cifra 4 și culoarea roz bonbon pentru mai mult noroc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *