Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 26 APRILIE. Idei BUNE pentru nativii din Pești!

Taur
Planeta care vă guvernează se află astăzi în combustie cu Soarele, ceea ce vă poate scoate puțin din rutina voastră sau din planurile pe care ți le-ai făcut. Totul se întâmplă pe repede înainte și va trebui să fiți organizați.

Gemeni
Tot ce se întâmplă în jur vă agită un pic și gândul vă stă la casă și la confortul vostru. Sunteți destul de critici și selectivi, iar partenerul de viață s-ar putea să nu înțeleagă ce vreți decât dacă explicați exact.

Rac
Anumite fonduri ascunse sau anumite secrete pe care le-ați răscolit din trecut acum nu vă dau pace decât dacă hotărâți să încheiați ce a rămas restant vizavi de ele și să le găsiți o soluție definitivă.

Leu
Sunteți mai spirituali ca de obicei și căutați soluții practice. Dacă plănuiți să faceți curând o escapadă în străinătate sau într-o zona frumoasă, astrele vă îndeamnă să vă organizați bine și să fiți atenți la detalii.

Fecioară
Puneți suflet și emoții în tot ceea ce întreprindeți, iar asta vă ajută să faceți lucrurile cu spor și bine. Nu intrați în conflicte la serviciu și evitați oamenii cu o energie negativă.

Balanță
Uneori vă simțiți singuri tocmai pentru că trebuie să rezolvați totul fără un sprijin. Sunt și zile din acestea, mai ales că voi sunteți într-o perioadă de recuperare în care vă vindecați și aveți nevoie de timp. Vor veni și zile mai bune.

Scorpion
Uneori vă gândiți la ce aveți nevoie și la ce vă doriți, iar alteori puneți pe primul loc imaginea voastră în societate și ce ar zice cei din jur dacă ați lua anumite decizii. Renunțați la frică, că nu aduce nimic bun.

Săgetator
Cariera este un sector care vă îngrijorează și este important să faceți niște alegeri bune pentru viitor. Încercați să nu vă grăbiți și să vedeți exact ce vi s-ar potrivi mai bine și ce imagine trebuie să abordați.

Capricorn
Saturn vă ajută să vă organizați în niște lucruri restante legate de casă. Partenerul de viață va este un adevărat sprijin și pe el va puteți baza pentru un progres eficient. Nu lăsați emoțiile să va cuprindă, luați tot ce se întâmplă într-un mod realist.

Vărsător
Poate nu vă înțelegeți foarte bine cu femeile din jurul vostru astăzi, mai ales la servici. Comunicarea nu este la cote maxime, dar nici nu aveți parcă chef să va întindeți mai mult la discuții decât e cazul.

Pești
Sectorul casei și a bunurilor materiale trebuie luat în calcul dacă vă gândiți să faceți o nouă investiție. Ideile bune vin de la colaboratori sau de la oamenii care au trecut prin această experiență ca și voi în trecut. 

impact.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *