Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 28 IANUARIE – Balanțele trebuie să aibă mai multă grijă de ele

Taur

Este posibil ca astăzi să simți nevoia de a sta mai mult cu familia, fără a avea foarte mulți oameni din cercul social în jurul tău. Din păcate nu toată lumea poate să înțeleagă acest lucru și să te trezești cu vizite sau telefoane.

Gemeni

Este posibil ca încă de dimineață să ai destul de multe lucruri de făcut pentru a putea să-ți începi weekendul în liniște. Persoana iubită este posibil să aibă nevoie de atenția ta și nu ar strica să fii un pic mai romantic.

Rac

Din punct de vedere spiritual și mental poți să te regăsești în acest moment într-un echilibru. E destul de ușor pentru tine să te ții de programul pe care ți l-ai făcut astăzi și să duci la bun final toate proiectele cu o dispoziție bună.

Leu

Dacă pană acum ai tot avut diverse complexe vizavi de faptul că nu poți să faci pe plac tuturor, în sfârșit poți să te simți liber știind că toți cei din jur s-au obișnuit cu felul tău de a fi. Atunci când ești puternic poți avea parte și de invidie.

Fecioară

Ia-ti un pic mai mult timp pentru tine pentru a te bucura de această dimineață . Învață să apreciezi tot ceea ce ai în jur și să încerci să nu te mai stresezi pentru lucruri care nu țin acum de tine. Reconectează-te cu dorințele inimii tale.

Balanță

Este posibil ca anumite discuții pe care le ai avut ieri să îți stea și astăzi în gând încă de dimineață. Încearcă să eviți drama pe cât posibil și să ai mai multă grijă de tine, pentru că nu îți face bine să intri în jocurile nimănui.

Scorpion

Încă de dimineață poți să ai foarte multă încredere în tine și să te gândești mai mult la faptul că nu ar mai trebui să te îndoiești de propria gândire și de sentimentele pe care le ai. Partenerul de viață este dispus să asculte dorințele tale.

Săgetător

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să ai mai multă grijă de tine și să eviți stresul emoțional acasă. Partenerul de viață este posibil să fi avut o săptămână destul de grea, dar și tu. Spre seară încearcă să faci o activitate care să te ajute să te relaxezi.

Capricorn

Astăzi trebuie să fii foarte organizat în tot ceea ce întreprinzi pentru că poți să te lași foarte ușor dus cu gândul departe la anumite planuri sau strategii și să uiți de obligații. Spre seară cei dragi te vor ajuta deconectezi și să găsește energiile pozitive care te vindecă.

Vărsător

Astăzi este posibil să nu ai foarte mult chef de vorbă multă, ci să fii mai mult dispus să treci la fapte. Energia actuală este perfectă pentru a reconsidera granițele unei relații și pentru a vedea ceea ce-ai dori pentru tine în viitor.

Pești

Dacă în ultima perioadă ai stat destul de rău cu banii, în următoarea perioadă de timp lucrurile ar trebui să înceapă să se amelioreze având în vedere că Venus și-a terminat retrogradarea și va începe să-ți aducă anumite câștiguri de care chiar ai nevoie în acest moment.

impact.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *