Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 7 februarie – Fecioarele au probleme de sănătate

Taur
Sunt foarte multe lucrurile pe care vi le doriți în acest moment și cumva ați început să nu vă mai consumați inutil pentru ceea ce nu puteți avea. Astăzi este o zi pentru a rezolva toate problemele rămase restante cu calm.

Gemeni
Trebuie să comunicați mai mult cu anumiți membri din familie, pentru că e posibil ca aceștia să nu cunoască situația în care sunteți în acest moment sau să nu știe ceea ce simțiți vizavi de anumite probleme cu care vă confruntați.

Rac
Saturn vă face mai responsabili vizavi de niște probleme legate de casă sau de un investiții pe care trebuie să o faceți cât de curând. Începeți să faceți economii sau chiar să institui ți în adevărat plan pentru a reuși în ceea ce vă doriți.

Leu
Sunt anumite situații conflictuale în care nici măcar nu mai vreți să intrați sau pur și simplu uitați pentru că nu simțiți că mai fac parte din cine sunteți în acest moment. Trebuie doar să aveți un pic de răbdare ca totul să ia un decurs normal.

Fecioară
Este posibil ca din punct de vedere a sănătății să vă simțiți ceva mai slăbit, iar asta este posibil să se datoreze și perioadei în care suntem. Aveți nevoie de o vacanță sau cel puțin de niște planuri pentru a vă motiva.

Balanță
Partenerul de viață este cel care poate avea nevoie de susținerea voastră în acest moment sau de mai multă grijă. Sănătatea este și un punct sensibil, de aceea trebuie să încercați să vă întăriți sistemul imunitar.

Scorpion
Partenerul vostru de viață sau copiii este posibil ca în acest moment să își dorească foarte multe lucruri, iar voi să încercați pe cât posibil să faceți pe plac tuturor. E o zi bună pentru socializare petreci un timp frumos alături de cei dragi.

Săgetător
Partenerul de viață este posibil să fie ceva mai irascibil astăzi sau să aibă nevoie de ajutorul vostru în rezolvarea anumitor probleme. Trebuie să tratați toate situațiile care vin în drumul vostru cu mult calm, pentru a nu intra în discuții inutile.

Capricorn
Mercur va face destul de sociabil mai ales cu șefii sau colaboratorii. Reușit să rezolvați foarte ușor toate problemele pe care le întâmpinați prin intermediul comunicării și a sinceritatii. Imaginea voastră pe cea care vă ajută în acest moment.

Vărsător
Marele benefic Jupiter vă protejează imaginea dar și relațiile cu ceilalți, ceea ce vă ajută în acest moment mai ales dacă aveți foarte multă probleme pe care trebuie să le rezolvați prin ajutorul altor persoane.

Pești
Tindeți să vă gândiți foarte mult la anumite lucruri pe care nu ați reușit să le faceți până în acest moment sau să vă întrebați ce ar fi fost dacă ați făcut alte alegeri. Nu e momentul să vă îndoiți de propriile decizii, ci doar să vii la asumați și să mergeți mai departe. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *