Horoscop

Horoscopul zilei de azi, LUNI 14 DECEMBRIE 2020. Învață din greșelile altora!

Taur
Începeți săptămâna cu o energie debordantă și asta vă va ajuta să duceți la bun sfârșit absolut tot ce vă propuneți.

Gemeni
Aveți probleme de comunicare cu persoana iubită. Dacă nu lăsați de la voi nu o să se rezolve nimic. Nu puteți avea mereu ultimul cuvânt.

Rac
Nativii zodiei Rac primesc o vizită neașteptată, dar asta în a doua parte a zilei. La serviciu se pot ivi câteva neînțelegeri cu superiorii.

Leu
Leii sunt leneși astăzi. Nu s-au odihnit suficient în weekend și ar mai vrea să lenevească. Din nefericire pentru ei, au multă treabă și e musai să se mobilizeze.

Fecioară
Fecioarele sunt puse pe fapte mari. De dimineață și-a propus să reorganizeze spațiul din locuință, vor să facă ordine în documente și sunt cu gândul la sărbători.

Balanță
Balanțele sunt stresate din cauza unei probleme familiale. Îi macină pe interior deși ele știu că în final totul se va rezolva.

Scorpion
Pentru acești nativi ziua începe în forță. Au multă treabă și îi așteaptă o săptămână plină de provocări.

Săgetător
Vă programați programul pentru întreaga săptămână, petreceți câteva ore la birou, după care mergeți să mai bifați ceva din lista de cumpărături pentru Crăciun.

Capricorn
Capricornii se trezesc prost dispuși astăzi, dar ce bine că sunt înconjurați de oameni care îi iubesc și î ajută să își revină rapid.

Vărsător
Așteptați pe cineva drag în vizită și vă pregătiți cum se cuvinte. În a doua parte a zilei ieșiți la o plimbare în parc cu persoana iubită.

Pești
Peștii au chef de leneveală. Pentru ei weekend-ul nu s-a terminat și își permit să îl mai lungească puțin. De marți, însă, vor fi nevoiți să se mobilizeze să mai și muncească.

huff.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *