Horoscop

Horoscopul zilei de azi MIERCURI 2 SEPTEMBRIE 2020! Simți fiori? E Luna plină în Pești

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Prea multi oameni pot ridica solicitari asupra timpului tau azi. Unii poate au o problema serioasa si chiar au nevoie de asistenta ta, insa altii au treburi pe care si le pot rezolva singuri. Foloseste-ti intuitia sa iti dai seama de diferenta, pentru ca nu vei fi in stare sa ii ajuti pe toti. O prietena ar putea avea nevoia cea mai urgenta. Daca poti ajuta pe cineva, ajut-o pe ea.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ar putea sa fie nevoie sa termini o munca creativa azi. Daca esti implicat profesional in a scrie, este cazul sa te ocupi de asta. Ar putea insa sa iti fie greu sa o faci din cauza membrilor familiei si musafirilor care te tin departe de concentrare. Cel mai bine este sa iti dedici timp in liniste pentru a te dedica oricarei munci creative.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ce se intampla in comunitatea ta azi care atrage multimi ? O parada ? Un festival de vreun fel ? Unii prieteni ar putea dori sa mergi cu ei. Poate crezi ca esti ocupat, insa una sau doua ore de iesire nu are ce sa iti strice. Ia-ti timp in aer liber printre oameni, chiar si intr-un parc. Chiar e timpul de relaxare si distractie. Vei cunoaste oameni interesanti.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Ai putea fi cam mana larga cu banii tai acum. De regula esti atent cu ei, dar spiritul de generozitate si abundenta te domina azi. Esti inclinat sa fii generos mai mult cu cei la care tii. Dupa ce faptul este consumat, ai avea tendinta de panica, dar nu o face. Tu esti bun la a face bani. Si cureaua un pic stransa nu are ce sa iti dauneze. Urmeaza-ti inima, insa cu limitari rationale.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Tie de regula iti place sa vorbesti insa astazi este posibil sa simti ca ti-ai atins o limita. Ai participat la multe intalniri si ai vorbit cu multe persoane in ultima saptamana si azi simti nevoia sa fii in liniste la tine acasa. Daca prietenii sau membrii familiei insista sa iesi cu ei, nu te teme sa spui nu. Toata lumea poate sti cat de ocupat ai fost. Meriti sa iti dedici timp pentru tine si pentru propria relaxare.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Asteapta-te la evolutii minunate pe frontal de acasa. Vesti bune de la prieteni sau familie iti ridica starea de spirit, dar tot esti cu gandul la munca. Te preocupi in exces de anumite chestiuni si ar trebui sa iti stabilesti un program mai rezonabil. Stresul nu te lasa sa faci ceea ce-ti doresti.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Se spune ca nu ai cum sa ai prea multi prieteni insa astazi este una din acele zile in care te poti intreba daca nu cumva ai totusi prea multi. Telefonul poate suna in nestire. O persoana dupa alta te poate solicita pentru compania ta, pentru un sfat, pentru umarul tau celebru bun de plans pe el. Ai rabdare. Intr-o zi vei cunoaste o persoana care va fi ea acolo pentru tine, nu doar tu pentru toti. Incearca sa ii asculti pe toti si abordeaza ziua cu simtul umorului.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Ai inclus prea multe bunatati alimentare in alimentatia ta recenta ? Te poti simti stresat din cauza acestei abundente. Ar trebui sa o iei mai usor. Gandeste-te sa iti reorganizezi prioritatile. Este a doua bucata de ciocolata mai importanta decat energia sau sanatatea ta ? Poate ca acest rasfat este important pentru psihicul tau, dar nu uita de moderatie si ca exista si alte moduri de a te rasfata fara sa implice mancarea.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Stii foarte bine de ce esti capabil. Asadar, asigura-te ce profiti la maximum de abilitatile tale ca sa-ti atingi obiectivele. Inarmeaza-te cu ratiune si disciplina si fii sigur ca nimic nu te va abate de la drumul tau.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

O intalnire publica de vreun fel te poate atrage pe tine si familia pe seara. Poate ca aranjezi sa va vedeti si cu prieteni acolo. Te poti simti bine doar pentru ca ai iesit cu cei pe care ii iubesti dar poti fi si obosit la finele zilei. Asigura-te ca te intaresti cu mancare hranitoare peste zi. Ai grija de tine ca sa te poti distra pe cinste.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Pe agenda zilei de azi pot fi prea multe telefoane primite si date si prea multe vizite, cel putin in intentie. Ai putea avea si drumuri de ultima ora aparute in cartierul tau. Aglomeratia si traficul iti iau din energie, insa starea ta de entuziasm si buna dispozitie te ajuta sa tolerezi orice conditii care altfel sunt frustrante. Mai mult, te mai si distrezi !

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Esti mai mult decat constient de capacitatile tale. Dar a sosit timpul ca si ceilalti sa iti recunoasca talentele si meritele. Acesti oameniiti pot deschide usi si iti pot oferi sansa spre un viitor mai bun. Nu respinge nicio propunere. Proiectele incepute azi sunt promitatoare. Asigura-te ca actionezi rapid si inteligent. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *