Horoscop

Horoscopul zilei de azi MIERCURI 26 AUGUST 2020. Ce-ți aduce destinul?

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai fost destul de confuz in ultima vreme deoarece ai inceput sa te indoiesti daca strategia abordata panas acum a fost corecta sau nu. Nu te teme. Nu peste multa vreme vei realiza ca ai avut dreptate tot timpul.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Simti nevoia sa iesi cu prietenii sis a te distrezi putin, dar incearca sa-ti controlezi starea de spirit. Nu insista ca parerea ta este singura care merita ascultata. Iti vei da seama ca ai si niste fani infocati, insa nu trebuie sa le spui tuturor ce au de facut.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Te simti destul de introvertit si nu ai chef de nimic. Nu iti face griji pentru asta. Pofta de viata se va reintoarce in curand. Trebuie doar sa iti pui ordine in viata. E un moment prielnic sa inchizi ce e de inchis in trecut si sa profiti de ceea ce-ti aduce viitorul.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

In general problemele profesionale te vor incolti astazi. Probleme care au iesit la suprafata iti solicita atentia pentru solutii imediate. Te simti nesigur si lipsit de suficienta incredere pe moment, indoindu-te de alegerile pe care le faci. Este cel mai bine, asadar, sa lasi deoparte deciziile majore si sa te focusezi pe ce e mai putin important dar mult mai placut. Ai nevoie de asa ceva ca sa nu faci greseli greu de corectat in viitor. Au fost multe schimbari in energia planetara in aceasta saptamana si e firesc sa ne resimtim.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Optimismul si pozitivitatea iti vor marca in bine ziua, din fericire. Esti pregatit sa te duci in exterior, sa calatoresti, sa circuli si sa te bucuri de orice moment minunat alaturi de prieteni si cei dragi. Ai putea intalni mici probleme de comunicare, dar nimic care sa te ingrijoreze. Daca nu gasesti cuvintele potrivite, mai bine taci. E mult mai bine decat sa apara vreun conflict. Alte zodii au o zi mai iritata, deci macar tu sa fii echilibrat si precaut. Au fost multe schimbari in energia planetara in aceasta saptamana si e firesc sa ne resimtim.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Te simti foarte sociabil sit e incanta faptul ca ideile tale ti-au adus multi fani. Starea ta de spirit este buna si planuiesti o mica escapada care sa iti ridice si mai mult starea de bine. Spre seara te poti confrunta cu mici problem de familie care necesita rezolvare imediata. Nu-ti face griji, solutiile vor veni mai repede decat te astepti.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Aspectul astral de astazi te poate incuraja sa iei o decizie profunda, una care sa iti revolutioneze intreaga viata de iubire. Daca ai fost foarte constient recent ca te indrepti pe o directie gresita dar nu ai avut destula vointa sa faci nimic in acest sens, vei vedea ca ai la dispozitie resurse interioare puternice care te fac dintr-o data foarte determinat si clar cu privire la ce ai de facut.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Viata este pentru a fi traita iar tu poti face multe in acest sens astazi, cu actuala aliniere planetara. Daca te-ai gasit rezistand impulsului de a spune persoanei iubite exact ce simti, vei vedea astazi ca vei dori sa te urci pe cladiri si sa strigi de acolo clar si raspicat lumii intregi, ca toti sa stie ce ai de spus. Reticenta de a impartasi emotiile dispare in fata emotiilor profunde.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Aspectul astral de astazi poate insemna ca cineva special pe care il intalnesti, fie prin contactele profesionale fie personale, se poate dovedi a fi mai mult decat ai fi facut pariu ca este. Te-ai intrebat cum ar fi sa cunosti pe cineva care sa iti impartaseasca gandurile, ideile si idealurile. Se pare ca nu mai trebuie sa te intrebi. Apare un indicator puternic de implinire a acestui vis.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Iubirea si mai ales romantismul pot fi foarte intense cu miscarea astrala de astazi. Daca ai oscilat cumva intre doua relatii, fara sa fii capabil sa dai drumul total uneia dintre ele, dar nici imbratisand total pe cealalta, acum vei simti nevoia de a clarifica asta in viata ta. De fapt, subiectul zilei este sa ai puterea sa dai drumul de tot la ce este vechi ca sa lasi energia noului sa te duca mai departe.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

In ciuda felului tau de a fi, azi ai pase de pesimism si chiar disperare pe alocuri. Ziua are provocarile ei si ti se pare ca nu le poti face fata asa cum ai vrea, iar asta te demoralizeaza. Este cel mai bine sa te retragi mai repede din agitatia zilei si sa privesti obiectiv situatiile. Accepta orice exact asa cum este si nu opune rezistenta la ce se intampla. Asta te va face sa te simti mai bine, mai ales ca nu ai acum puterea sa schimbi chiar totul. Au fost multe schimbari in energia planetara in aceasta saptamana si e firesc sa ne resimtim.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Astazi te poti simti foarte sensibil si vulnerabil, fapt ce te determina sa cauti compania persoanei apropiate mult mai mult decat alta data. Nu iti lasa nervii declansati din senin sa iti deterioreze relatiile. Nu ai nevoie sa creezi probleme acolo unde nici nu exista. Vin curand zile mult mai bune. Au fost multe schimbari in energia planetara in aceasta saptamana si e firesc sa ne resimtim.

sfatulparintilor.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *