Actualitate

Horoscopul zilei de joi

 

BERBEC

Va angajati intr-un nou proiect care ar putea sa va aduca avantaje materiale substantiale. Aveti grija sa nu va neglijati familia si prietenii!

TAUR

Nu sunteti multumit de nimic si va enervati repede. Nu va descarcati nervii pe cei din jur! Va sfatuim sa va pastrati cumpatul si sa nu exagerati.

GEMENI

S-ar putea sa vi se confirme plecarea intr-o calatorie lunga. Seara petreceti momente placute alaturi de partenerul de viata

RAC

Astazi imprejurarile va sunt favorabile. Aveti mari sanse de reusita in tot ceea ce faceti. Petreceti mai mult timp alaturi de persoana iubita!

LEU

Sunteti ingrijorat din cauza problemelor financiare. Va puteti baza pe ajutorul unei persoane mai in varsta. Ascultati sfaturile partenerului de viata!

FECIOARa

Este posibil sa va certati cu o colega de serviciu, despre care aflati ca va barfeste. Pastrati-va calmul si ascultati-va intuitia!

BALAN?a

Revine in actualitate o problema sentimentala mai veche si s-ar putea sa va certati cu partenerul de viata. Ganditi-va bine inainte de a face acuzatii!

SCORPION

Nu va ambitionati sa va rezolvati singur toate problemele. Sunteti obosit si este cazul sa acceptati ajutorul prietenilor.

SaGETaTOR

O ruda mai in varsta va atrage atentia ca nu va purtati corect. Va sfatuim sa fiti prudent, ca sa evitati deziluziile si certurile. Aveti mai multa grija de sanatate!

CAPRICORN

Aveti sentimente contradictorii in ceea ce priveste problemele de familie. Dupa-amiaza reusiti sa va linistiti si petreceti momente placute alaturi de persoana iubita.

VaRSaTOR

Va surade ocazia sa plecati intr-o calatorie. Desi aveti tendinta sa cheltuiti cam mult, aveti sanse sa obtineti mari satisfactii.

PESTI

S-ar putea sa va dezamageasca un prieten in care ati avut mare incredere. Va sfatuim sa nu puneti la suflet.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *