Actualitate

Horoscopul zilei de marti

BERBEC

Dimineata este posibil sa va lasati dominat de sentimente si exista riscul sa deveniti melancolic. De aceea, puteti avea probleme de comunicare.

 

TAUR

Aveti o zi foarte incarcata si va rezolvati mai greu sarcinile de serviciu.
Se pare ca sunteti inhibat, din cauza unor dificultati de comunicare.

GEMENI

Sunteti nemultumit si aveti tendinta de a critica pe toata lumea. In cursul diminetii este posibil sa fiti subiectiv. Nu neglijati relatiile cu prietenii si partenerul de viata!

RAC

Incepeti ziua energic si plin de idei. Sunteti hotarat sa duceti la bun sfarsit o activitate inceputa mai demult. Seara s-ar putea sa primiti vesti de la o ruda.

LEU

Nervozitatea din cursul diminetii va poate afecta relatiile cu colegii si cu partenerul de viata. Este posibil sa aveti o iesire nervoasa, din cauza unui esec in afaceri.

FECIOARa

Partenerul de viata ar putea sa va interpreteze gresit dorinta de libertate.
S-ar putea ca nici prietenii sa nu fie de acord cu ideile dvs.
 

BALAN?a

Dimineata este posibil sa va certati cu partenerul de viata, din cauza banilor.
Un prieten va cere sa inapoiati un imprumut scadent azi.

SCORPION

S-ar putea sa fiti indispus din cauza unei stari depresive. De aceea, relatiile cu partenerii de afaceri pot avea de suferit.

SaGETaTOR

Relatiile cu prietenii nu sunt tocmai bune, pentru ca tineti sa va impuneti punctul de vedere. Aveti grija sa nu rostiti cuvinte grele, la nervi!

CAPRICORN

Dimineata sunteti irascibil din cauza intarzierilor. Iesirile nervoase va pot pune intr-o situatie delicata atat la serviciu, cat si in familie.

VaRSaTOR

Relatiile sentimentale au de suferit. Nu va descurajati din cauza micilor neintelegeri cu persoana iubita, dupa-amiaza puteti sa le depasiti.

PESTI

Reprosurile grave pe care s-ar putea sa le faceti persoanei iubite pot inrautati mult relatiile sentimentale si chiar sa duca la o despartire. Incercati sa nu fiti ironic!

 

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *