Actualitate

Horoscopul zilei de miercuri

 

BERBEC

Sunteti tentat sa cumparati un obiect de valoare. Va recomandam sa fiti cumpatat, pentru ca nu este o zi favorabila investitiilor

TAUR

Va ganditi ca ati putea si dumneavoastra sa incepeti o mica afacere. Fiti realist si luati in serios eforturile care va asteapta!

GEMENI

Aveti un program foarte incarcat. Sunteti nevoit sa faceti o multime de drumuri. Ar fi bine sa ii aratati partenerului de viata ca ii apreciati eforturile.

RAC

Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa nu va faceti griji din cauza banilor. La nevoie, aveti rude care sunt gata sa va ajute.

LEU

Cei din jur va apreciaza munca, dar trebuie sa mai asteptati putin pana sa vedeti rezultate concrete. Nu va pierdeti rabdarea si evitati speculatiile!

FECIOARa

S-ar putea sa reintalniti un prieten vechi care va propune sa faceti afaceri impreuna. Merita sa incercati, insa ar fi bine sa nu renuntati la prudenta.

BALAN?a

Sunteti intr-o forma deosebita, de care ar fi bine sa profitati. Este o zi buna pentru afaceri si calatorii, dar puteti avea succes si pe plan sentimental.

SCORPION

Intuitia va ajuta sa prindeti o afacere care va va imbunatati simtitor situatia financiara. Consultati-va cu partenerul de viata!

SaGETaTOR

Sunteti hotarat sa incepeti o viata noua. Puteti sa intrati in afaceri, pentru ca aveti sanse sa incepeti sa lucrati pe cont propriu.

CAPRICORN

Aflati ca urmeaza sa primiti o suma mare de bani, probabil o mostenire. Va recomandam sa va pastrati capul pe umeri si sa va abtineti de la speculatii.

VaRSaTOR

Nu este exclus sa cumparati o casa noua sau sa faceti un schimb de locuinte. Ar fi bine sa plecati urechea la sfaturile unei persoane mai in varsta din familie.

PESTI

Pe plan financiar incepe sa va zambeasca norocul. Puteti castiga o suma frumoasa, daca va hotarati sa colaborati intr-o afacere.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *