Actualitate

În ciuda sancțiunilor, Putin este deschis pentru discuții cu Biden. Peskov: Dacă va fi necesar, poate fi reluat

Chiar dacă Putin și Biden nu au mai vorbit de când a început invazia rusească, liderul rus spune că dialogul cu președintele american poate reîncepe „dacă va fi necesar”.

„Dacă va fi necesar, dialogul între Biden și Putin poate fi reluat”, a spus Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

„Impunerea de sancțiuni asupra oficialilor de top americani nu înseamnă că oprim dialogul”, a mai menționat Peskov, referindu-se la ridicolele sancțiuni impuse de Rusia asupra unor înalți oficiali americani.

Marți, 15 martie, Ministerul rus de Externe a anunțat sancțiuni împotriva reprezentanților conducerii SUA și ale persoanelor apropiate administrației americane, „drept răspuns la sancțiunile fără precedent care interzic, printre altele, intrarea înalților oficiali ai Federației Ruse în SUA, din 15 martie a acestui an”.

Astfel, în lista de sancțiuni a fost inclus președintele SUA Joe Biden, secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, președintele Comitetului Întrunit al Şefilor de State Majore din Armata Statelor Unite Mark Milley, precum și o serie de șefi de departament și personalități importante din SUA.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *