Timpul Local

In finala Dansez pentru tine se vor imparti 95.000 de euro

Vineri seara, cel de-al saptelea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” isi va gasi premiantii dupa mai bine de doua luni de dans si tensiune. 95.000 de euro se vor imparti vineri celor trei perechi ramase in competitie. Publicul va decide prin votul lui care va fi perechea de pe primul loc, care va primi marele premiu de 60.000 euro, care va fi perechea de pe locul II ce se va bucura de 20.000 euro si care pereche va ajunge pe locul III, avand parte de un cec de 15.000 euro.

Feriti de emotiile concursului, insa emotionati ca vor dansa pentru o cauza nobila, Oana Roman si Bogdan Boanta, membru al baletului „Dansez pentru tine”, vor face spectacol coregrafic pe o piesa a Loredanei. Dupa un sezon intreg de critici, sfaturi si note nu de multe ori mari, Mihai Petre va parasi pentru cateva minute scaunul de jurat si va dansa alaturi de sotia sa, Elwira Duda, un dans latino menit sa ajute pe cineva aflat la nevoie. Cele trei perechi ramase in concurs vor avea de dansat stiluri dificile care le vor pune la incercare abilitatile de dansatori acumulate de-a lungul unui sezon intreg de antrenamente.

Semifinalistii Piticu’ si Oana Dedeu si Alin Oprea si Roxana Al-Sanadi, dar si finalistii Monica Irimia si Darius Belu vor avea de dansat dans tematic, improvizatie si musical. Ringul visurilor se va umple de culoare, de costume pitoresti si de personaje de poveste. Monica Irimia si Darius Belu vor face la „Dansez pentru tine” o scena din Tarzan, Alin Oprea si Roxana – o secventa din Hairspray, iar Piticu’ si Oana vor reproduce o parte din Sunetul Muzicii.

Toti concurentii vor avea parte de o seara grea, decisiva pentru visurile lor si plina de emotie, pentru ca producatorii le-au pregatit deja multe surprize si momente inedite create special pentru ei.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *