Externe

În SUA opt copii au fost răniți într-un schimb de focuri într-o stație de autobuz

Cel puțin opt elevi de liceu au fost răniți în urma împușcăturilor deschise de persoane necunoscute într-o stație de autobuz din orașul american Philadelphia.

Se precizează că împușcăturile au avut loc în după-amiaza zilei de 6 martie în partea de nord-est a orașului. Potrivit comisarului de poliție Kevin Bethel, adolescenți cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani așteptau autobuzul într-o stație de autobuz, când trei bărbați înarmați au coborât dintr-o mașină parcată și au deschis focul.

În total, intrușii neidentificați au tras mai mult de 30 de focuri de armă. Una dintre victime, un băiat de 16 ani, a suferit nouă răni prin împușcare și se află în stare critică. Alte șapte victime, șase băieți și o fată, sunt spitalizate în stare stabilă.

Atacatorii care au deschis focul asupra copiilor sunt căutați de poliție.

Anterior, IA Regnum a relatat că acuzațiile de omor involuntar adus de autoritățile statului american Missouri celor doi bărbați în cazul împușcăturilor din timpul paradei din Kansas City. Împușcăturile au avut loc pe fondul unui conflict care a avut loc între două grupuri de persoane aflate la paradă, în timp ce sărbătoreau finalul sezonului regulat de fotbal american. Victima incidentului a fost o femeie, mamă a doi copii și prezentatoare a unui post de radio local. Alte 29 de persoane au fost rănite.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *