Externe

Incendiu de proporții în apropierea aeroportului Heathrow din Londra

Un incendiu de proporții a izbucnit în apropiere de aeroportul Heathrow din Londra. Fumul și flăcările sunt vizibile din avioanele care vin la aterizare, au declarat mai mulți martori pentru presa britanică. 

Zeci de pompieri au fost mobilizați pentru a lupta cu flăcările violente. Pompierii spun că a luat foc vegetația, copacii și grădinile din spatele unor proprietăți din zona Feltham.

Martorii oculari spun că înainte de aceasta s-ar fi auzit o explozie. Geamurile unor locuințe s-au spart, iar o coloană densă de fum era vizibilă de la mare depărtare, chiar din Londra.

„Eu și tatăl meu am auzit o bubuitură puternică, aproape ca o bombă sau o explozie”, a declarat un martor. Unii localnici spun că este greu de respirat din cauza cenușii care cade.

Flăcările se extind cu repeziciune, iar poliția a sfătuit populația să evite zona.

Incendiul ar fi izbucnit într-un depozit feroviar aflat în apropierea unor case, dar cauza nu este cunoscută deocamdată.

Traficul rutier a fost deviat în zonă, dar deocamdată aeroportul Heathrow spune că zborurile nu sunt perturbate.

În ultimele săptămâni au fost mai multe incendii de vegetație în zonă, în condițiile în care este secetă, iar temperaturile înregistrate au bătut orice recorduri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *