Externe

Inimile noastre sunt arse! Trei familii distruse în urma atentatului sângeros de la Istanbul

Trei familii au fost distruse în urma atacului cu bombă care a avut loc duminică, la Istanbul O fetiță și tatăl ei se numără printre victimele atentatului, relatează presa turcă.

O explozie a zguduit o stradă pietonală aglomerată din centrul Istanbulului duminică după-amiază, președintele Turciei spunând că atacul „miroase a terorism”. Șase persoane au murit și cel puțin 81 au fost rănite.

Ministrul turc de Interne Suleyman Soylu a anunțat cine sunt cele șase persoane decedate, potrivit Haber Turk.

Printre cei care au murit s-a numărat Yusuf Meydan, în vârstă de 34 de ani și fiica sa Ecrin.

Bărbatul lucra pentru Direcția Centrului de Coordonare a Caselor de Copii din Adana și a plecat la Istanbul în concediu cu familia sa.

Ministrul Ministerul Familiei și Serviciilor Sociale din Turcia, Derya Yanik, a reacționat la aflarea veștii: „Inimile noastre sunt frânte de vestea amară a atacului perfid de la Istanbul. Colegul nostru Yusuf Meydan și fiica sa Ecrin. Condoleanțe familiei, rudelor și colegilor lui. Condamn acest atac perfid care a provocat moartea unui tată și a fiicei sale. Ca stat, suntem alături de familiile fraților și surorilor noștri care au pierdut viețile lor și răniții noștri. Nimic nu va putea perturba unitatea și solidaritatea noastră.”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *