Actualitate

Internauții, nemulțumiți de mesajul Maiei Sandu: Despre problemele țării noastre, când vorbești?

De asemenea, Maia Sandu a menționat că speră ca tensiunile din regiune vor fi gestionate prin dialog și negocieri diplomatice, iar pacea e garanția viitorului regiunii și al țării noastre. Totuși, intervenția șefului statului nu a fost privită cu ochi buni de către mai mulți comentatori politici, inclusiv și de un număr mare de internauți, care s-au arătat nemulțumiți de mesajul acesteia, potrivit sinteza.org.

Sub postarea de pe rețeaua Facebook, utilizatorii au ținut să atragă atenția Maiei Sandu asupra faptului că ar exista un șir de probleme acasă, în Republica Moldova și care necesită să fie discutate. Mai mult, unii din internauți au accentuat că prin acest mesaj video, Maia Sandu ar provoca ură în societate.

„Nu faceți din țânțar armasar”, „Da să vorbești despre problemele țării noastre nu vreai”, „Cu astfel de mesaje, provocați ură. Nu vă băgați nasul, acolo unde nu e cazul”, „Să nu ne ducem la provocare”, „Doar vorbe goale…”, „Nu te băga acolo unde nu trebuie” – sunt doar unele comentarii plasate la postarea Președintelui.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *