Actualitate

Într-o mică localitate de lîngă Moscova, o mamă și-a turnat fiul la poliție pentru că acesta nu voia să meargă în armată

O locuitoare din Odintsovo, lângă Moscova, s-a plâns poliției că fiul ei, gamer înrăit, refuză să-și facă serviciul militar, deoarece dedică prea mult timp jocurilor video.

Femeia era îngrijorată de faptul că fiul ei în vârstă de 22 de ani cumpără gadget-uri, se juca Counter-Strike și vinde fingerboarduri – o versiune mai mică a unui skateboard pentru a efectua trucuri cu degetele. Drept urmare, ea a scris o declarație către poliție împotriva fiului ei, în care spunea că el se sustrage de la serviciul militar și a cerut forțelor de securitate să ia măsurile corespunzătoare.

Anterior s-a raportat că președintele rus Vladimir Putin a semnat o lege prin care se desființează limita de vârstă pentru încheierea primului contract de serviciu militar. Înainte de aceasta, primul contract putea fi încheiat de cetățeni cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani, iar străinii – de la 18 la 30 de ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *