Justiție

Iurie Reniță: Stoianoglo îi va proteja cu orice preț pe Dodon și pe Platon și niciodată nu va demara acțiuni de investigare împotriva lor

Reniță susține că noile modificări la Legea Procuraturii trebuie imediat implementate pentru a opri fărădelegile comise de procuror, transmite Știri.md.

”Se confirmă ceea ce am spus răspicat de foarte multe ori, fapt recunoscut și de fostul coleg parlamentar Alexandru Slusari: Stoianoglo îi va proteja cu orice preț pe Dodon și pe Platon și niciodată nu va demara acțiuni de investigare împotriva lor, mai ales în dosarele "Bahamas", "Kuliok" sau "Laundromat". Recentele acțiuni ale procurorului general, Alexandr Stoianoglo, sunt într-o sincronizare perfectă cu cele ale PSRM și Platon. Oare e întâmplătoare această armonie comună în gândire și acțiuni? Noile modificări la Legea Procuraturii trebuie puse deja în aplicare, altfel decredibilizarea Procuraturii Generale va fi totală. La treabă, nu la declarații politice!

P.S. Aș avea o nouă solicitare către ANI: careva noi evoluții în dosarul "Bahamas" cu cei 7 fruntași socialiști?”, spune Iurie Reniță.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *