Actualitate

Litvinenco „bătut” de Ceban: „Sergiu, groază între pisici. Am înțeles că pot să mă trezesc cu CNA ca să sugă din deget. Sugeți”

„Sâmbătă un tocmai ministru care crede că a terminat reforma justiției, despre care ei spun, dar nimeni nu vede până acum, a ieșit public cu ugrozuri, amenințări și aluzii că cei care vor face public facturile se vor trezi cu organele de drept la ușă. Domnu ministru, lăsați-o mai moale, vă rog frumos, nu mai umblați cu sperietori de genul acesta. Show-ul cu scosul în chiloți la ora 6 a trecut, oamenii caută să caute alte showuri ca să devieze opinia publică de la prostiile care le face. Deci, din postarea ministrului am înțeles că pot să mă trezesc cu cei de la ANI, am înțeles că deja s-au dat indicații, CNA ca să sugă din deget ce pot suge din deget. Sugeți, ca să vadă de ce eu supăr guvernarea. La mine totul este legal”, a declarat Ceban.

Sâmbătă, Sergiu Litvinenco a ieșit cu o postare după ce mai multe persoane, inclusiv demnitari și-au postat facturile pe Facebook, nemulțumiți de prețuri. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *